Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut. Fanii sunt uimiţi de schimbările făcute de cântăreaţă. Foto

Ioana Bucur 24.06.2022, 08:32

După ce a mărturisit că se gândește să renunțe la muzică în viitorul nu foarte îndepărtat, Carmen de la Sălciua și-a surprins din nou fanii. De data asta, nu cu o declarație, ci cu o schimbare neașteptată de look. Îndrăgita artistă le-a făcut admiratorilor săi o promisiune, după marea dezvăluire ce a făcut deja furori în mediul online.

Carmen de la Sălciua a făcut o schimbare uriașă

Carmen de la Sălciua este o femeie fericită. Este frumoasă, talentată, celebră, are o carieră de admirat și se pregătește să spună marele „DA”, legându-și viața și destinul de iubitul său, Marian Corcheș.

De când s-a lansat în showbiz-ul românesc, a reușit să își construiască o comunitate de fani destul de mare, admiratorii săi așteptând cu nerăbdare fiecare piesă lansată de ea și urmărindu-i viața pe platformele de social media. De-a lungul timpului, cântăreața a trecut printr-o serie de schimbări de look, iar începutul verii se pare că a adus o nouă modificare.

În cele mai recente fotografii postate de ea pe platformele de social media, Carmen de la Sălciua este de nerecunoscut. Celebra cântăreață a făcut o vizită la salonul de înfrumusețare, iar rezultatul este fabulos. Acum este blondă și are părul tuns într-un bob scurt.

Ea le-a promis fanilor săi că schimbările se opresc aici. Reacțiile nu au întârziat să apară, mulți felicitând-o pentru schimbarea radicală făcută.

„Schimbările se opresc aici!”, a scris Carmen de la Sălciua pe platformele de social media.

Carmen de la Salciua, de nerecunoscut. Fanii sunt uimiti de schimbarile facute de cantareata

„Simt că aș putea să ajut foarte mulți oameni din umbră”

În timpul unui episod recent al podcastului „Spovedanii Publice cu Dinu Christe”, a ieșit la lumină motivul pentru care Carmen de la Sălciua îşi doreşte să renunţe la muzică. Vedeta a mărturisit că decizia sa, oricât de șocantă ar fi, ține de credința sa în Dumnezeu. Carmen a spus că simte de multe ori că nu are niciun control asupra mesajului pe care îl transmite prin piesele sale, nevrând să „aducă oamenii într-o stare în care să intre în păcat”.

„Încerc pe cât posibil ca muzica pe care eu o cânt să nu aducă oamenii într-o stare în care să intre în păcat. Deși, de foarte multe ori nu mai pot să controlez asta și atunci realizez cât de mare este păcatul meu. (…)

Probabil și lucrarea mea a fost să fiu cunoscută și iubită de atâția oameni și într-un final să fie destinată viața mea lui Dumnezeu, mi-aș dori. Îmi doresc să cânt, dar îmi doresc s-o iau mai ușor și într-un final, probabil, să-mi schimb meseria. Simt că aș putea să ajut foarte mulți oameni din umbră”, a spus Carmen de la Sălciua, la podcastul „Spovedanii Publice cu Dinu Christe”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...