Carmen Brumă şi Mircea Badea s-au mutat în casă nouă. Imagini din locuinţa mult aşteptată de cei doi

Ioana Bucur 25.05.2022, 12:33

După mai multe încercări nereușite, celebrul cuplu – și unul dintre cele mai discrete din showbiz-ul românesc – pare că și-a găsit locul pe care să îl numească acasă. Carmen Brumă și Mircea Badea s-au mutat în casă nouă. Vedeta Antena 1 a publicat recent primele imagini din locuința mult așteptată și mult căutată.

Primele imagini din noul apartament al lui Carmen Brumă și Mircea Badea

Se spune că procesul de mutare dintr-o locuință în alta este una dintre cele mai stresante experiențe prin care putem trece, iar cei care au făcut-o știu foarte bine cât de adevărat este. Carmen Brumă mărturisea la începutul acestui an că ea și familia ei au trecut prin trei runde de „mutări, împachetări, despachetări”.

În luna februarie, vedeta Antena 1 dezvăluia că ea, Mircea Badea și fiul lor s-au mutat într-un nou apartament. Cu toate că mai aveau destul de multe de pus la punct în noua locuință ce avea să le devină acasă, Carmen Brumă mărturisea că simțea nevoia să se liniștească și să anunțe că „ne-am mutat”.

„Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat”, spunea iubita lui Mircea Badea, în luna februarie, pe Instagram.

Lunile au trecut, amenajările au continuat, vremea frumoasă a venit. Carmen Brumă a publicat recent primele imagini din noua locuință, un apartament cu o terasă spectaculoasă decorată cu bun gust și eleganță, un spațiu ce parcă te invită să te relaxezi și să te bucuri de priveliște.

Carmen Bruma si Mircea Badea s-au mutat in casa noua. Imagini din locuinta mult asteptata de cei doi

 

„Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi”

Carmen Brumă și Mircea Badea se iubesc de mai bine de două decenii, sunt părinți, însă nici nu vor să audă de căsătorie. Ambii au explicat, de fiecare dată când au fost întrebați, că nu au nevoie de un act sau de o ceremonie pentru a fi o familie.

Există, totuși, o singură situație ce i-ar face să spună marele „DA” în fața ofițerului stării civile. Într-un interviu recent, Carmen Brumă a mărturisit că s-ar căsători doar dacă fiul ei, Vlad, și-ar ruga părinții să facă pasul.

Vedeta Antena 1 a povestit că, la un moment dat, Mircea Badea chiar a cerut-o în căsătorie, însă ea a refuzat.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...