Carmen Brumă, adevărul despre relaţia cu Mircea Badea. De ce nu s-au căsătorit cei doi până acum

Ana Anitoiu 03.12.2021, 15:27

Carmen Brumă a spus adevărul despre relaţia ei cu Mircea Badea. Vedeta a dezvăluit de ce nu s-au căsătorit până acum, în ciuda faptului că formează un cuplu de peste 20 de ani și au împreună un fiu în vârstă de șapte ani. În plus, ea a dat cărțile pe față în ceea ce privește gelozia și infidelitatea.

Carmen Brumă, despre gelozie și infidelitate

Carmen Brumă, în vârstă de 44 de ani, și Mircea Badea, în vârstă de 47 de ani, sunt împreună încă de la începutul acestui secol. Vedeta a spus că nu este o femeie geloasă și că nu este foarte interesată de subiectul infidelității.

„Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice: Dă-mi și mie repede telefonul. Dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui?

Niciodată nu-l sun să-l întreb: Bună, unde ești?. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a spus Carmen Brumă pentru Antena Stars.

De ce nu s-au casatorit Carmen Bruma si Mircea Badea
Mircea Badea si Carmen Bruma

De ce nu s-au căsătorit Carmen Brumă și Mircea Badea

Deși formează un cuplu de aproximativ două decenii și au un fiu împreună, cei doi realizatori TV nu s-au căsătorit. Carmen Brumă a spus că Mircea Badea a cerut-o de soție, dar ea a refuzat, și a explicat de ce a luat această decizie.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…)

Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, spunea în urmă cu câțiva ani Carmen Brumă.

La rândul lui, recent, Mircea Badea a făcut o dezvăluire referitoare la relația dintre el și partenera lui. Realizatorul de televiziune a ținut să lămurească un aspect în legătură cu care mulți oameni obișnuiesc să facă o presupunere greșită. Vezi și cum și-a pus fanii în cap Carmen Brumă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...