Carmen Brumă a înnebunit tot Dorobanțiul! Cum a apărut pe stradă soția lui Mircea Badea

Redacția IMPACT 17.02.2020, 16:40
Carmen Brumă a înnebunit tot Dorobanțiul! Cum a apărut pe stradă soția lui Mircea Badea

Carmen Brumă și-a surprins din nou fanii cu o apariție îndrăzneață. Iubita lui Mircea Badea și-a etalat corpul tras prin inel în cele mai sexy haine. Vedeta se mândrește cu formele sale de invidiat pentru care lucrează intens la sală. Iată cum a apărut Carmen Brumă pe stradă!

Carmen Brumă, ținută provocatoare. Cum a ieși soția lui Mircea Badea pe stradă?

Carmen Brumă, în vârstă de 42 de ani este o prezență nonconformistă în showbiz-ul românesc. Vedeta, care a făcut din sport un stil de viață nu se sfiește să-și expună formele cu care a fost înzestrată de la mama natură. Astfel, în garderoba acesteia predomină hainele sexy. Recent, soția lui Mircea Badea a fost surprinsă purtând o fustă scurtă și mulată de culoare neagră, care i-a lăsat la vedere bicepșii femurali perfect conturați.

Iubita lui Mircea Badea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cizme lungi și cu o vestă. Carmen Brumă a fost surprinsă de reporterii de Click în Dorobanți în timp ce își parca bolidul Subaru 4 X4. Aceasta a declarat că avea treabă la un salon de înfrumusețare.carmen bruma, tinuta provocatoare, fusta mini

Carmen Brumă, ținută provocatoare. Cum a ieși soția lui Mircea Badea pe stradă?. Sursă foto: Click

Nu este prima oară când Carmen Brumă își șochează fanii cu apariții sexy. Vedeta a înnebunit internetul în luna ianuarie atunci când s-a lăsat fotografiată la temperaturi cu minus, într-o ținută sumară de vară. Aceasta s-a pozat într-un costum de baie negru, cu ochelari de soare și o călciulă pe cap, pe balcon. Mulți dintre urmăritorii săi au criticat-o pentru apariția lipsită de inhibiții, ceea ce a determinat-o pe Carmen să mai posteze o serie de poze în aceleași ipostaze incendiare, pentru a le închide gura celor care au criticat-o.

”Am înțeles că era o problemă cu balconul la poza anterioară, așa că am ieșit în curte! Pentru neîntinatele de pe fb vexate că sunt în costum de baie, să știți că la munte există piscine în aer liber încălzite, în care, culmea, nu-ți dau voie să intri în costum de schi, chiar daca ești soție și mama! Pentru cele interesate de o supersiluetă de plaja în orice anotimp, vă las link ul programului meu”, a scris Carmen Brumă pe pagina sa de Facebook în luna ianuarie.

Mircea Badea și Carmen Brumă trăiesc împreună de 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii curioșilor. În tot acest timp, cei doi au reușit performanța de a păstra toate detaliile din relația lor secrete.

Urmăriți Impact.ro și pe