Carla’s Dreams s-a dat de gol. Care este, de fapt, numele său real, reacția artistului spune totul

Cazacu Alexandru 25.06.2022, 16:39

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Carla’s Dreams a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa. În timpul ce discutau, Morar i-a pus o întrebare artistului, după care s-a ajuns la un moment puțin ciudat. Care este, de fapt, numele său real? Reacția cântărețului ar putea dezvălui totul. Haideți să vedem cum a decurs interviul.

Carla’s Dreams s-a dat de gol. Moment bizar în cadrul interviului cu Mihai Morar

Fără doar și poate, Carla’s Dreams este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. După cum spuneam, artistul a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, unde a discutat de mai multe aspecte ale vieții sale. La un moment dat, Morar i-a pus o întrebare artistului care a dus la o discuție oarecum bizară.

În timp ce vorbea despre el în anii următori, Carla’s Dreams s-a prezentat ca Tudor, însă s-a corectat imediat după ce și-a dat seama de ce a spus. Apoi, Mihai Morar a spus și el un nume, iar artistul s-a aprins, rugându-l să nu-l mai numească în acest fel. Iată cum a decurs discuția despre care vorbim.

„Mihai Morar: Te-ai pus vreodată în pielea ta la finalul vieții și întrebându-te: „Ce n-as vrea să regret?”

Carla’s Dreams: Îmi imaginez în multe privințe ce o să se spună despre mine peste cinci ani. Eu stau cu țigara în mână acum și este posibil ca…Tudor peste cinci… Mă rog, Sergiu…

Morar: Narcis!

Carla’s: Da, da, da. Să nu mă mai numești așa!

Carla’s (n.r – continuând discuția): O să-i pară rău (n.r – făcând referire la el în viitor). Și eu, în anumite decizii, mă gândesc ce o să spună el despre ce am făcut, fix așa cum mă gândesc eu la cel de acum cinci ani, despre care ai vorbit. Eu mă bucur pentru unele lucruri pe care le-a făcut și îi mulțumesc frumos pentru anumite chestii pe care le-a decis sau pe care nu le-a făcut, deși foarte tare putea”.

Carla’s Dreams s-a dat de gol. Care este numele său real, reacția artistului spune totul
Carla’s Dreams s-a dat de gol. Care este numele său real, reacția artistului spune totul

Hiturile lui Carla’s Dreams, reclamate la CNA

În același podcast, Carla’s Dreams a făcut o altă dezvăluire uimitoare. Conform spuselor artistului, unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale au fost reclamate la CNA. Ba chiar mai mult de atât, cântărețul a dezvăluit și care sunt acestea.

„Au dat în judecată P.O.H.U.I. Îți spun un secretuț. Au dat în judecată trei piese. Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva, care pur și simplu să cenzureze piesa. Era superb dacă se întâmpla asta. Basarabean, cenzurat în București de CNA. Eroina, Acele, la toate le-au găsit câte ceva. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și la TV?”, a spus Carla’s Dreams.

Solistul nu vrea să își dezvăluie identitatea, deoarece spune că se simte mai protejat când este machiat. Fiind unul din cele mai misterioase personaje din industria muzicală autohtonă, nici măcar cei mai înfocați fani nu știu prea multe detalii din viața artistului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...