Carla’s Dreams a renunțat la mască. Artistul nu se mai ascunde, apariția surprinzătoare din cel mai recent clip. Foto

Stan Filon 29.11.2022, 17:19

Carla’s Dreams a renunțat la mască! Artistul a renunțat să își mai acopere fața cu celebrele picturi pe care le-a adoptat chiar de la lansarea celebrei trupe. Totul are loc în ultimul videoclip lansat de Carla’s Dreams pentru melodia „Adidași gri”, care se anunță a fi un succes răsunător.

Carla’s Dreams a renunțat la mască

Așadar, Carla’s Dreams renunță la celebrele sale picturi sub care își ascunde identitatea de un deceniu! Ani de zile s-au întrebat fanii cine se ascunde sub picturi, însă identitatea artiștilor a rămas ascunsă și învăluită în mister. Iată că acum solistul trupei se pare că a mai făcut un pas spre aflarea adevărului. A făcut-o pentru videoclipul ultimei sale piese, „Adidați gri”, care se anunță a fi un adevărat succes de piață. Artistul apare fără machiaj, însă este filmat din spate.

Piesa ”Adidașii gri” a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, Marcel Botezan și Sebastian Barac și este o confesiune care prezintă povestea miilor de pași, de locuri vizitate, de sentimente intense și emoții speciale din cei 10 ani de întâlniri constante cu publicul în diverse colțuri ale lumii.

Trupa a lansat videoclipul celei mai noi piese, „Adidași gri”

Videoclipul semnat de Roman Burlaca este disponibil pe YouTube, iar de implementarea proiectului s-au ocupat Global Records (casă de discuri) și Good Game Industry (agenție de publicitate specializată pe gaming).

Carla’s Dreams mai bifează o premieră, deoarece piesa face parte dintr-o colaborare cu compania globală de jocuri video Garena, deținătoarea celui mai descărcat battle royale mobile din lume, Free Fire, și îl transpune pe artist în joc prin intermediul unui costum special creat format din adidași, mască și hanorac.

Carla’s Dreams intră astfel într-o galerie selectă de personalități care colaborează cu celebra companie Garena și apar în jocul Free Fire. Printre aceste personalități se numără muzicianul Justin Bieber, trupa sud-coreeană BTS sau fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

„Anonimatul este un simbol universal ai cărui reprezentanți, evident, suntem. Alături de Free Fire am reușit să îl ducem încă mai departe, să îl transformăm. Mereu am fost fani ai încercărilor, iar această experiență ne face să rămânem astfel” a declarat Carla’s Dreams.

”Adidașii gri” va putea fi ascultată în meniul jocului, iar accesoriile Carla’s Dreams vor putea fi obținute de jucători gratuit, începând cu campania pornită pe 1 ianuarie, 2023, la îndeplinirea anumitor misiuni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...