EXCLUSIV

Care sunt „Ochii din umbră” a lui Ernest Takacs. Cum reuseste prezentatorul sa nu fie gelos. „Telefonul meu nu are parolă” EXCLUSIV

Denisa Macovei 17.02.2022, 17:25
Care sunt „Ochii din umbră” a lui Ernest Takacs. Cum reuseste prezentatorul sa nu fie gelos. „Telefonul meu nu are parolă” EXCLUSIV

Ernest Takacs moderează unul dintre cele mai de succes reality show-uri din România, „Ochii din umbră”, emisiune difuzată pe Kanal D. Cu toate că are parte de tot felul de situații, fie că este vorba de trădare, adulter sau minciună, prezentatorul TV nu și-a schimbat cu nimic comportamentul față de soția lui, femeia cu care este împreună de mai bine de 17 ani.

Ernest de la Ochii din Umbră visa să facă cu totul altceva. Ce vroia să devină, de fapt

A văzut situații în care soții se înșelau reciproc, copiii își mințeau și nu își ascultau părinții sau alte probleme de ordin domestic, însă asta nu l-a făcut niciodată să-și schimbe atitudinea față de femeia iubită și să o bănuiască de ceva.  Deși are o diplomă de detectiv particular, Ernest nu și-a folosit-o niciodată.

„Soția mea mă lasă să mă uit în telefonul ei pentru că nu are nimic de ascuns. Telefonul meu nu are parolă”, ne-a mărturisit Ernest Takacs.

Ernest este casatorit de 10 ani cu sotia lui
Ernest este casatorit de 10 ani cu sotia lui

Ernest, însurat de 10 ani

Vedeta Tv nici nu concepe să aibă o altfel de relație cu mama fiului său, Adriana, cu care este însurat de 10 ani. La fel a decis să se poarte și cu fiul lor, Alex.

„Încerc să fiu echilibrat. Cu soția mea, pentru că ne cunoaștem de mulți ani și am trecut ca mai toți dintre noi și prin bune și prin rele, am învățat să acel dans al vieții și să știu când să las de la mine și când să mă impun. Cu fiul nostru e alt gen de relație, de fațetă a personalității. În majoritatea timpului mă minunez de cât de frumos din toate punctele de vedere este acest copil și cât de surprinzători sunt copiii, în general. Chiar dacă mai ies scântei uneori, personalitatea lui rămâne a lui, nu încerc să-l schimb. Calea și-o alege el. Cu Alex uneori sunt dur și o fac pentru că vreau  ca el să știe cum e lumea reală, să nu își imagineze o versiune idilizată a ei. În lumea reală vei fi și dat la o parte, vei fi și mințit, vei fi și luat de fraier. Ca părinte consider că trebuie să-l pregătesc pentru viață”, ne-a mai povestit Ernest despre cum este în calitate de soț și tată.

Secretul unui mariaj de lungă durată

Într-o perioadă în care specialiștii dau niste statistici îngrijorătoare cu privire la viața de cuplu a românilor, ajungem să ne uimim când auzim că sunt tineri care sunt împreună de aproape 20 de ani și care au o relație la fel de frumoasă și armonioasă ca atunci când s-au cunoscut.

„Eu nu am renunțat la burlăcie imediat după ce am cunoscut-o. Ne-am căsătorit în 2012, după o relație de 7 ani, perioadă în care ne-am cunoscut foarte bine și în care am realizat că putem avea împreună o viață frumoasă”, ne-a împărtășit Ernest secretul unui mariaj de lungă durată.

Nu îi lasă fiului său tableta și telefonul mobil prea mult pe mâini

Tot din ceea ce a văzut în cei 20 de ani de când face televiziune și de când moderează reality show-uri inspirate din cazuri reale, l-a determinat pe Ernest să fie mult mai atent la creșterea și educația fiului său.

„În primii ani de viață, copiii învață copiindu-i pe adulți. Alex nu ne-a văzut niciodată pe noi stând cu orele cu ochii în telefon sau tabletă. Ne-a văzut vorbind la telefon și atât. Ne-am jucat mult cu el, am pus accentul pe timp petrecut afară în natură, la joacă cu copiii. Joaca , cu murdărit din cap până în picioare, cu explorat. Abia după vârsta de 5 ani am început să-l las să se joace pe tabletă dar asta doar în weekend și ca bonus dacă își îndeplinea taskurile. În prezent știe că are voie pe tabletă sau pe playstation în weekend și e ok cu asta”, ne-a mai povestit vedeta Kanal D.

A vrut să se facă scafandru

Ernest preferă ca fiul lui să nu crească cu ochii în ecranul telefonului mobil sau al tabletei, ci să aibă o copilărie interesantă precum a avut el. Astfel că ori de câte ori îi permite timpul preferă să plece cu familia în vacanță, tocmai pentru a-l duce pe fiul lui în vârstă de 10 ani să cunoască mai multe locuri, obiceiuri.

„Îmi lipsește să călătoresc în afară. Îmi lipsește mult Grecia. În copilărie îmi doream să fiu scafandru. Acel vis a fost alimentat de emisiunile cu Jaques Cousteau de pe Teleenciclopedia. Pe vremea când la TV aveai program doar sâmbăta și duminica. Și atunci câteva ore. Am făcut scufundări, la nivel de amator. În Turcia și Grecia. E un sentiment minunat”, a mai povestit Ernest Takacs.

Urmăriți Impact.ro și pe