Care este starea lui Michael Schumacher, la aproape 7 ani de la teribilul accident. Un fost coleg a dat vestea

Diana Radu 24.05.2020, 13:44
Care este starea lui Michael Schumacher, la aproape 7 ani de la teribilul accident. Un fost coleg a dat vestea

Michael Schumacher, fostul mare pilot din Formula 1 nu și-a revenit nici acum după accidentul teribil pe care l-a suferit acum aproape șapte ani la schi. Acum, Michael se află în locuința sa din Elveția, unde se recuperează. Ce spune un coleg de-al fostului pilot care l-a vizitat de curând despre acesta?

Cum se simte Michael Schumacher, după 7 ani de la accident

Fostul mare pilot din Formula 1 în vârstă de 51 de ani a suferit un accident teribil în decembrie 2013 la schi, în urma căruia s-a ales cu traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. Până acum Michael Schumacher a suferit doup operații. În prezent acesta se recuperează în propria locuință din Gland, Elveția. Tagicul eveniment a fost confirmat de unul dintre foștii săi colegi de la Ferrari.

michael schumacher, accident, stare de sanatate
Cum se simte Michael Schumacher, după 7 ani de la accident

Printre cei care l-au vizitat pe Schumacher în ultima perioadă este Felipe Massa, fostul său coleg. Brazilianul a oferit și câteva detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Familia fostului pilot nu a făcut până acum niciun comentariu.

„Știu cum se simte, am informații. Mereu am avut o relație apropiată cu el. Cu Corinna (n.r – soția lui Schumacher) mai puțin, pentru că nu prea venea la curse. Situația nu este ușoară, se află într-o fază dificilă și trebuie să respectăm acest lucru, la fel cum face și familia. Ei nu vor să divulge nicio informație, așa că cine sunt eu să o fac?

Sper și mă rog în fiecare zi să se facă bine și să reapară pe circuit, mai ales că fiul său concurează acum. Să îl încurajeze și să îl urmărească. Mă rog ca acest lucru să se întâmple într-o ziâ”, a declarat Massa, potrivit DigiSport.

Michael Schumacher a debutat în Formula 1 pe vremea când avea doar 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan. Un an mai târziu a obținut și prima victorie. Acesta deține şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Urmăriți Impact.ro și pe