Care este starea Emmei Răducanu după ce a fost diagnosticată pozitiv cu Covid. Detalii de ultimă oră

Stan Filon 13.12.2021, 22:38
Care este starea Emmei Răducanu după ce a fost diagnosticată pozitiv cu Covid. Detalii de ultimă oră

Britanica Emma Răducanu a fost diagnosticată recent cu noul coronavirus! Jucătoarea de tenis este nevoită acum să-și anunțe retragerea de la un eveniment sportiv mult așteptat. Anunțul a fost făcut chiar de sportivă, despre care s-a aflat exact în ce stare de sănătate se află. Marea Britanie înregistrează din ce în ce mai mute cazuri de infectare cu noua tulpină Omicron.

În ce stare se află Emma Răducanu, după ce s-a inectat cu coronavirus

Câștigătoarea US Open de anul acesta, Emma Răducanu, s-a infectat cu coronavirus. Sportiva este vaccinată cu schema completă, însă Marea Britanie se confruntă cu o explozie a cazurilor de coronavirus, varianta Omicron. În numai 24 de ore, numărul celor infectași s-a dublat.

Sportiva s-a infectat și ea, iar din această ă cauză a ratat participarea la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, eveniment mult așteptat de sportivi. Numărul 19 mondial a anunțat că trebuie să stea în izolare, după ce a fost diagnosticată cu coronavirus, așa că trebuie să își anuleze prezența la Abu Dhabi, care se va defășura între 16 8 18 decembrie.

In ce stare se afla Emma Raducanu, dupa ce s-a inectat cu coronavirus
In ce stare se afla Emma Raducanu, dupa ce s-a inectat cu coronavirus

Este vaccinată cu schema completă

„Așteptam cu nerăbdare să joc în fața fanilor din Abu Dhabi, dar, din nefericire, după ce am fost testată pozitiv pentru Covid-19 sunt nevoită să amân pentru următoarea ocazie. Sunt în izolare conform regulilor și sper să pot reveni curând”, a fost mesajul pe care Emma Răducanu l-a transmis.

De asemenea, prezența sportivei este incertă și pentru unul dintre turneele desfășurate în Australia între 3-9 ianuarie. Vestea bună este că sportiva cu origini românești a făcut o formă ușoară a bolii și nu necesită îngrijiri medicale de specialitate, fiind la domiciliul său.

Pentru performanța din Statele Unite ale Americii, Emma Răducanu este nominalizată și are șanse reale să obșină titlul de „Personalitatea sportivă a anului”, ce va fi decernat, duminică, 19 decembrie, de BBC. Numărul 19 WTA a primit deja titlurile de „sportiva anului în Marea Britanie”, acordate de publicația Sunday Times, dar și de Asociația Jurnaliștilor Sportivi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...