Care este starea de sănătate a lui Vladimir Putin, de fapt? Detaliile observate de medici

Stan Filon 13.05.2022, 08:08
Care este starea de sănătate a lui Vladimir Putin, de fapt? Detaliile observate de medici

Fostul șef al Serviciilor Secrete britanice MI6 a vorbit despre boala de care crede că suferă Vladimir Putin. Acesta s-a consultat cu mai mulți medici neurologici, care au spus cam același lucru: Vladimir Putin este bolnav, iar comportamentul său ar putea fi cauzat de boală. În aceste condiții, fostul șef al serviciului secret amintește de cel de-al treilea război mondial.

Care este starea de sănătate a lui Vladimir Putin

Mai mulți neurologi britanici au observat discursurile lui Vladimir Putin din ultima perioadă, cât și expresiile feței sale. Concluziile sunt unele destul de grave, după cum mărturisește fostul șef al serviciului secret MI6, Sir Alex Younger. Președintele Rusiei este posibil să sufere de boala Parkinson.

Ultimele apariții în public ale liderului de la Moscova au arătat un Vladimir Putin destul de sensibil. La parada de pe data de 9 mai, acesta chiar a simțit nevoia să își țină o pătură pe genunchi, lăsând cu gura căscată o lume întreagă. Sir Alex Younger a vrut să afle mai multe, așa că a vorbit cu mai mulți specialiști despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. 

Care este starea de sanatate a lui Vladimir Putin
Care este starea de sanatate a lui Vladimir Putin

„Are degetul pe butonul nuclear”

„În cazul unui al treilea război mondial despre care cred că vorbim este esențial pentru viitorul omenirii, asta clar, cred că ceea ce este îngrijorător ar fi speculația, pentru că este speculație faptul ca iată, comportamentul lui Putin, raționamentul lui este Subiectiv sau compromis de boală. Cea mai bună explicație, dar nu știm dacă este corectă, este că ar avea boala Parkinson. Am auzit asta din partea mai multor neurologi care spun că pierderea stăpânirii de sine, psihoza, sunt simptome des întâlnite ale bolii Parkinson.

Și mai sunt și posibile dovezi că ar fi pe steroizi pentru că i s-a schimbat înfățișarea. Da, este îngrijorător și să presupunem că ar fi așa, pentru că nu știm sigur că cineva, în această poziție dominantă, are degetul pe butonul nuclear”, a declarat fostul şef al Serviciilor Secrete MI6, Sir Alex Younger.

Boala Parkinson, cea pe care ar putea să o aibă și Putin, este o tulburare neurodegenerativă care debutează cel mai adesea între 40 și 70 de ani. Simptomele afecțiunii neurologice progresează lent, uneori cu un tremor abia vizibil, la o singură mână. Tremorul devine frecvent, iar afecțiunea cauzează în mod obișnuit rigiditatea sau încetinirea mișcării.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...