Care este prețul de pornire pentru noua Dacia. Suma surprinzătoare

Rădulescu Valentin 01.10.2020, 18:32
Care este prețul de pornire pentru noua Dacia. Suma surprinzătoare

După o perioadă lungă în care românii au așteptat cu nerăbdare noile modele promise de Dacia, s-a aflat și prețul acestora. Deși oficialii de la Dacia nu au dat nici o informație cu privire la prețul de pornire, jurnaliștii francezi au reușit să îl afle. Sumele sunt impresionante pentru noile vehicule.

Prețurile de pornire pentru Dacia

Recent, francezii au reușit să afle noile prețuri ale modelelor Dacia care vor ieși pe piață în curând. După ce au tras cu ochiul la noile modele ale constructorului de la Mioveni, aceștia și-au prezentat opiniile și impresiile pe care aceste mașini le oferă. În urma unei verificări mai amănunțite al modelului Sandero, jurnaliștii au estimat că prețul de pornire va fi în jur de 8.690 euro, ceea ce este o mare surpriză pentru români, scrie largus.fr.

De asemenea, francezii au făcut publice și prețurile pentru noul Dacia Sandero Stepway, modelul mult așteptat de români. Aceștia au estimat că prețul vehiculului va fi situat între 14.000 și 14.500 de euro în momentul în care va ieși pe piață, ceea ce nu este deloc rău pentru o mașină atât de apreciată.

Despre noua Dacia Logan însă, francezii nu au dat nici o informație despre preț, cel mai probabil fiindcă modelul nu mai este căutat în țările occidentale, iar interesul acestora pentru sedan-uri a scăzut semnificativ. De asemenea, modelul va fi retras de pe multe piețe din vestul Europei.

Care este prețul de pornire pentru noua Dacia. Suma surprinzătoare
Care este prețul de pornire pentru noua Dacia. Suma surprinzătoare

Cât de impresionați au fost francezii despre noile modele Dacia?

Spre uimirea tuturor, francezii chiar au fost uimiți de noul look al modelelor de la Mioveni, și nici la partea tehnică acestea nu stau prea rău. Comentariile jurnaliștilor din presa franceză spun numai de bine despre noile modele scoase de Dacia. Aceștia sunt impresionați în special de design-ul lor atrăgător.

„Noul Sandero are câteva inovații bine gândite pe care Skoda, alt brand ingenios în privința practicabilității, nu le-ar pune la îndoială. Iar Dacia Sandero este dovadă că frumusețea nu este neapărat scumpă. Estetica este, desigur, o problemă foarte subiectivă. Cu toate acestea, e clar că acest nou Sandero arată un design îngrijit și atractiv. Această nouă generație adaugă un plus de eleganță”, au comentat jurnaliștii, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe