Care este numele complet al Biancăi Drăgușanu. Puțini știu ce apare, de fapt, în buletinul vedetei

Redacția IMPACT 18.03.2020, 11:20
Care este numele complet al Biancăi Drăgușanu. Puțini știu ce apare, de fapt, în buletinul vedetei

Bianca Drăgușanu s-a aflat în atenția publicului în această perioadă după ce a semnat actele de divorț cu Alex Bodi. Însă, dacă vedeta nu se sfiește să-și expună situația din viața amoroasă în plublic, nu la fel stă situația și atunci când vine vorba de numele său complet din buletin.

Care este numele complet al Biancăi Drăgușanu din buletin

Înainte de a se căsători cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Victor Slav, împreună cu care are și o fetiță. Însă, un alt aspect puâin cunoscut este faptul că în mariajul cu Victor, vedeta și-a păstrat numele de domnișoară, iar pe lângă numele care a consacrat-o, Bianca Drăgușanu mai are două prenume.

bianca dragusanu, nume complet, buletin
Care este numele complet al Biancăi Drăgușanu din buletin
Drăguşanu Calintir Anca Bianca este numele real al binecunoscutei vedete din showbiz-ulk românesc, care a ieșit la iveală odată cu publicarea notelor pe care aceata le-a obținut la examenul de Bacalaureat. De asemnea, și sora Biancăi are un nume lung și anume: Oana Roxana Drăgușanu Calintir.

Cât despre notele obținute de Bianca la bac, se pare că vedeta a promovat examenul maturității cu note foarte mari. Aceasta a promovat Liceul de Informatică din Petroșani în anul 2002 cu media 8,95, după ce a obținut nota 9 la română (scris și oral), 8,50 la engleză, 7,20 la matematică, 10 la Tehnica Servicii Consumatorilor și 10 la educație fizică.

Bianca Drăgușanu în plin scandal cu Alex Bodi

Chiar dacă cei doi au semnat actele de divorț, se pare că nu au încheiat toate socotelile. Așa se face că acum au început să se acuze reciproc de diverse lucruri din trecut. De exemplu, Bianca îl acuză pe Bodi că a fost agresiv cu ea și chiar a bătut-o. La polul opus, Alex Bodi susține că lucrurile au stat altfel și o acuză pe mama Biancăi că s-a băgat nejustificat de mai multe ori în relația lor, dar și pe fosta sa soție că conduce o mașină care-i aparține.