Care este numele adevărat al Ginei Pistol. Viața ei s-a schimbat când era vânzătoare la magazin

Gina Pistol este una din cele mai populare vedete din România, fiind mereu activă în industria de media și de entertainment, prin prisma proiectelor în care se implică permanent. Știai însă despre ea că numele ei nu este, însă, același cu cel din buletin?

Detalii mai puțin știute din viața Ginei Pistol

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Asia Expres a devenit cunoscută în urmă cu aproape 15 ani. Cea al cărei nume din cartea de identitate este Georgeta Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981 (38 de ani), la Roșiorii de Vede, din județul Teleorman.

Gina Pistol, ajunsă azi vedetă, a trecut prin perioade mai dificile înainte de a deveni celebră. După ce a termina Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede, Gina început, ulterior, cursurile Facultății de Transporturi. Înainte de a ajunge să înceapă o carieră în modelling, iubita lui Smiley a fost vânzătoare la un chioșc în orașul natal.

Ambiția îndreptat-o către Capitală, unde a decis ulterior să se mute. În București lucra inițial tot la un magazin, unde se ocupa de comercializarea produselor. Norocul ei a fost că un client al magazinului, care a remarcat frumusețea ei, i-a oferit șansa de a pătrunde în industria de modelling.

Popularitatea sa avea să crească atunci când odată cu aparițiile în revista Playboy, dedicată bărbaților.
În 2005, a acceptat oferta de la Național TV, de a prezenta emisiunea ”Nu suntem blonde”. Au urmat apariții în diferite seriale și filme, cum ar fi ”La Bloc” sau ”Margo, iubire de cartier”. În plus, farmecul ei le-a atras atenția și celor de la Divertis, care au cooptat-o în echipă, potrivit revistei Ciao.ro.

Prezentatoare emisiunii Asia Express formează azi un cuplu cu Smiley, relație pe care cei doi o au din 2017. De atunci și până acum au fost, mai  în glumă sau mai în serios mai multe intenții de a face pasul cel mare către căsătorie. Totuși, în tot acest timp au fost doar alarme false, căci cei doi nu au anunțat deocamdată nimic oficial, spre nerăbdarea fanilor.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI