Care este numărul de telefon al lui Smiley. Artistul a recunoscut: “E acelaşi pe care mă sună şi Gina”

Nicu Stan 08.05.2021, 10:29
Care este numărul de telefon al lui Smiley. Artistul a recunoscut: “E acelaşi pe care mă sună şi Gina”

Care este numărul de telefon al lui Smiley. Cântărețul și-a făcut numărul de telefon public, astfel că acum nu mai are liniște. Aparatul sună și primește mesaje cât este ziua de lungă, ba chiar și noaptea.

Smiley și-a făcut numărul de telefon public. A primit zeci de mii de comentarii

S-a aflat care este numărul de telefon al lui Smiley, după ce chiar el l-a făcut public. Nu s-a așteptat cu siguranță la ce avea să urmeze.

După ce și-a postat numărul de telefon pe rețeaua de socializare și până în prezent, telefonul cântărețului sună fără oprire, iar mesajele curg gârlă. Bineînțeles, Smiley le-a transmis fanilor și un mesaj, la care a adunat zeci de mii de reacții.

Smiley si Gina au devenit de curand parinti
Smiley si Gina au devenit de curand parinti

Artistul, recunoscător fanilor săi

Îndrăgitul si-a făcut public numărul de telefon în semn de mulțumire pentru mesajele pe care le primește de la oamenii care îl apreciază pentru familia sa, care este completă acum, precum și pentru muzica pe care o face.

Smiley a avut mereu o relație strânsă cu fanii lui și i-a ținut la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui. Împărtășește cu ei momente unice, ba chiar uneori le-a cerut acestora și ajutorul pentru a putea crea versurile pentru cântecele lui.

Fanii au fost sceptici

De data aceasta, însă, Smiley și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce și-a lăsat numărul de telefon pe Facebook. Astfel, cei ce vor să îi transmită un gând bun să poata da mai ușor de el.

Mulți dintre prietenii lui virtuali au fost sceptici la început și au făcut tot felul de glume în secțiunea de comentarii, bănuind că numărul este al unei persoane căreia cântărețul vrea să îi facă rău.

Fanii i-au cerut lui Smiley și detalii despre cardurile bancare

Admiratorii, neluând-ul în serios, l-au întrebat dacă și-a găsit buletinul și l-au sfătuit, la mișto, să posteze și detaliile cardurilor bancare, tot pe rețeua de socializare.

Pentru această categorie de fanii, Smiley a venit cu lămuriri și a spus că acela este un număr de telefon special pentru fani și că nu este telefonul de pe care vorbește cu familia sau cu apropiații. Artistul a mai spus că numărul de telefon fusese deja postat în comentariile unei piese de-ale sale, de pe Youtube.

Smiley nu a publicat numărul personal de telefon, ci unul special pentru fani

”Adevarul e ca m-am tinut de cuvant: 1) Am pus numarul de o saptamana in comentarii pe Youtube, puteti verifica. 2) Este numarul meu, nu cel personal, cel pe care ma suna Gina, ci e unul cu care tin legatura cu Oamenii mei de peste un an.

Oamenii mei stiu despre ce vorbesc. 3) Nu am cerut nimic, doar mi-am facut numarul public, telefonul pe care pot sa fiu contact direct Acum ca am lamurit-o, poate intrati si voi pe Youtube si lasati un comentariu”, a completat Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe