Care este, de fapt, numele complet al lui Mihai Gâdea. Detaliul neștiut despre directorul Antena 3

Iancu Andreea 05.06.2020, 21:14
Care este, de fapt, numele complet al lui Mihai Gâdea. Detaliul neștiut despre directorul Antena 3

Mihai Gâdea este directorul Antena 3 și moderatorul emisiunii Sinteza Zilei. Acesta s-a făcut remarcat de-a lungul timpului datorită programelor de televiziune prin care încerca să aducă răspunsuri la situațiile zilnice. Totuși, atât de prezent în lumina reflectoarelor, Gâdea nu și-a dezvăluit numele complet. Puțin sunt cei care știu cum este trecut Mihai Gâdea în buletin.

Detalii din viața realizatorului

Mihai Gâdea este născut pe 10 ianuarie 1977 și deci a împlinit deja vârsta de 43 de ani. Vedeta Intact este directorul Antena 3 începând cu anul 2010, după ce inițial a condus postul Antena 2. Totuși, realizatorul nu a fost angajat doar al trustului Intact. Se pare că Mihai Gâdea a activat în trecut și la Realitatea, în perioada 2002-2004. Actualmente, el este directorul posturilor Antena 2 și Antena 3.

Pe de altă parte, puțin cunosc detalii din viața personală a vedetei. Mihai Gâdea a studiat istoria, obținând un doctorat în acest domeniu în 1999. De asemenea, în anul 2000, Mihai a absolvit și Facultatea de Teologie Adventistă.

Puțini cunosc numele complet al lui Gâdea
Puțini cunosc numele complet al lui Mihai Gâdea

Totodată, Gâdea pare a fi un familist convins. El este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea. Soția lui Mihai se numea inițial Memete și este născută pe 19 august 1981 în Timișoara. Ea a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara în 2004. Aceasta ocupă în prezent funcția de manager al unei grădinițe, pe care o conduce alături de sora sa. Totodată, soția lui Mihai este și sociolog, dar păstrează și o pasiune pentru sport, pe care l-a practicat de performanță.

De asemenea, cuplul are împreună o fetiță, pe Maisha Karina. Aceasta este pasionată de muzică și are chiar o voce extrem de frumoasă.

Care este numele lui Mihai în buletin

Puțin cunosc acest detaliu din viața realizatorului. Poate că unii se întreabă care este numele complet al vedetei de la Antena 3. Acesta pare să mai aibă un prenume trecut în buletin. Numele său de la naștere este Mihai Emanuel Gâdea. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...