Care este, de fapt, motivul pentru care Fulgy nu părăsește niciodată Bucureștiul

Emanuela Pană 22.08.2021, 18:16
Care este, de fapt, motivul pentru care Fulgy nu părăsește niciodată Bucureștiul

Fiul Clejanilor șochează din nou! Fulgy, un personaj controversat în mediul online, care a ocupat prima pagină a tabloidelor în ultima vreme, în urma scandalurilor în care a fost implicat din cauza substanțelor interzise, a postat un mesaj pe rețelele sociale, unde este destul de activ, care i-a șocat pe fani: „Ăsta e ultimul meu story“. Ce are de gând să facă tânărul și care este motivul pentru care nu a părăsit deloc Bucureștiul în ultima vreme, afli în continuare.

Motivul pentru care Fulgy nu părăsește Bucureștiul

Vremurile grele au apus pentru Fulgy, fiul Clejanilor, după ce a ieșit de curând din arestul la dominciliu. Tânărul și-a reluat activitățile pe care le desfășura înainte, ocupându-se de muzică și de producția sa proprie, în care investește timp, bani și energie. Fulgy nu uită însă să se mai și distreze, iar de curând a fost la un party alături de câțiva prieteni. Fiul Clejanilor a postat o serie de videoclipuri de la eveniment, pentru a le arăta urmăritorilor cum s-a distrat după ce a ieșit din arestul la domiciliu.

Dan Constantin Fulgeraș Manole a pus munca pe „pauză“ și s-a distrat pe cinste alături de prieteni la un grătar, muzică și voie bună. De curând, fiul Clejanilor i-a surprins iar pe fani, postând un story pe contul de Instagram în care spunea că va pleca într-o vacanță și că nu va mai folosi rețelele sociale. Anunțul i-a luat prin surprindere pe internauți, mai ales că tănârul a spus și că va renunța la proiectul cu emisiunea.

Din cele precizate de Fulgy nu reiese pentru cât timp va lipsi din online sau unde anume va pleca în vacanță. Cert este că după o lungă perioadă în care nu a părăsit Bucureștiul, tănărul pleacă, în sfârșit, în vacanță. Nu știm dacă această „vacanță“ și-o va petrece la spital sau într-un loc unde să se relaxeze.

Dragii mei, acesta este ultimul meu story. Eu mâine plec într-o vacanță, anulez tot ce am pus cu emisiunea și cu tot, și să vă ajute Dumnezeu, cum m-a ajutat pe mine. Este totul ok, frații mei, familia mea, lucrurile se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup“, le-a transmis el fanilor pe Instagram.

Citește și: Polițiștii nu l-au iertat pe Fulgy după circul cu părinții. Fiul Clejanilor a fost reținut pentru tâlhărie – Update

„Mr. Moft“ amenință un violonist?

Ultimul anunț al lui Fulgy din mediul online vine în contextul în care tânărul nu a părăsit o bună vreme orașul, fie pentru că a primit interdicție de la părinți după câte s-au întâmplat în ultima perioadă.

De ce nu a părăsit Fulgy Capitala în ultima perioadă
De ce nu a părăsit Fulgy Capitala în ultima perioadă

Cert este că acesta nu a postat nicio poză de la munte ori de la mare în acest sezon estival care se apropie de sfârșit.

În ultimul timp, fiul Clejanilor a adresat cuvinte grele mai mulor persoane din showbiz, amenințânu-le chiar pe unele dintre ele. De această dată, în vizorul cântărețului cunoscut drept „Mr. Moft“ a intrat Mădălin Voicu, despre care Fulgy a spus că l-a dezamăgit.

Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de…? Așa vorbești tu […]? Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine, a spus revoltat Fulgy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...