Care este, de fapt, motivul pentru care divorțează Walter Zenga de Raluca. Cum a ajuns să mintă românca. Reacția femeii

Diana Radu 07.08.2020, 10:09

Walter Zenga, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului s-a despărți de soția sa, Raluca de mai bine de un, însă au încercat să mascheze acest lucru. Cei doi au pus capăt unei căsnicii de 17 ani și unei povești de dragoste ca-n filme. Care este motivul pentru care au ajuns la divorț?

UPDATE, 8 august, ora 11.51. Raluca Zenga susține că nu se pune problema ca ea și Walter să divorțeze și cataloghează drept invenții zvonurile despre despărțire.

”Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri…dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele…Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți…vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază!”, a postat Raluca Zenga pe facebook.

De ce divorțează Walter Zenga de soția sa, Raluca

Walter și Ralunca Zenga au trăit îmoreună una dintre cele mai frumoase povești de dragoste care pare că s-a consumat. Acum cei doi mai sunte legați doar de copii pe care îi au împreună: Walter Junior și Samira, deși nu ai crede asta. Cuplul a încercat să păstreze aparanțele și a lăsat mereu impresia unei familii solide și veșnic iubitoare, însă adevărul este cu totul altul. Walter și Raluca duc vieți separate de un an.

Motivul pentru care s-a produs ruptura între Walter și soția sa ar fi fost distanța, dar și lipsa comunicării. Walter Zenga a fost plecat cu lunile de acasă în ultima perioadă, fiind sub contract de antrenor, cu diverse echipe de fotbal, ultima Cagliari, lucru care a făcut-o pe Raluca să se concentreze exclusiv asupra blogului de călătorii pe care îl are. Însă, chiar și așa, Raluca nu vrea momentan să-i acorde divorțul soțului său și încă mai speră la o minune.

walter zenga, raluca, divort
De ce divorțează Walter Zenga de soția sa, Raluca

Raluca a încercat să păstreze aparențele unei căsnicii fericte cu Zenga

Cu toate că duc vieți separate de peste un an, soția portarului nu a lăsat acest lucru să iasă la iveală. Mai mult, cei doi nu mai merg în concedii împreună și nu mai postează nici fotografii împreună pe conturile de socializare. Se mai vad foarte rar, atunci când Walter vine să-și viziteze copiii în Dubai și se întâmplă ca ea să fie acasă, ci nu prin lume ocupându-se de blogul ei de călătorii.

Walter și Raluca au încercat să păstreze aparanțele de dragul copiilor, pentru a-i proteja de eventuale situații incomode. Astfel, în luna martie la începutul pandemiei cuplul își declara iubirea la o emisiune de pe PRO TV. Atunci, italianul se afla la Cagliari, unde antrena.

„Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine! Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine”, declara, emoționat, faimosul tată de familie.

„Când vine acasă, el gătește! Vă dați seama, este un bărbat complet, dacă mă suplinește și la cratiță. Am găsit ce trebuie!”, a glumit Raluca Zenga, care încerca să mascheze nefericirea din familia lor.

Urmăriți Impact.ro și pe