Care este, de fapt, meseria Ginei Pistol. Vedeta a recunoscut fără ocolișuri. „Am muncit de la 17 ani”

Stan Filon 15.01.2023, 11:14

Gina Pistol este cunoscută în toată țara. Fanii ei o iubesc, iar emisiunile prezentate de ea au un real succes. Blondina este obișnuită cu munca, deoarece a fost nevoită să lucreze din adolescență. Partenera de viață a lui Smiley a spus ce visa în copilărie să ajungă.

Care este, de fapt, meseria Ginei Pistol

Gina Pistol nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai frumoase femei din showbizz și cariera ei de prezentatoare TV a explodat în ultimii ani. Emisiunile prezentate de ea la Antena 1 sunt printre cele mai urmărite. recent, blondina a fost invitată la podcastul lui Horia Brenciu, unde a povestit ce meserii a avut în trecut, dar și ce visa în copilărie să devină.

Gina Pistol provine dintr-o familie modestă, așa că a fost nevoită să muncească încă din adolescență. Blondina a avut diferite meserii. A fost vânzătoare, a șters vitrine, a dat cu mopul, dar a lucrat și ca optician. Aceasta este, de fapt, meseria ei de bază.

Care este, de fapt, meseria Ginei Pistol. Vedeta a recunoscut fara ocolisuri. Am muncit de la 17 ani
Care este, de fapt, meseria Ginei Pistol. Vedeta a recunoscut fara ocolisuri. Am muncit de la 17 ani

„De câte ori am spălat vitrinele și am dat cu mopul…”

„Eu sunt de meserie optician. Veneai la mine cu rețeta și eu tăiam lentila, șlefuiam, dar nu mai este acum… Stai pe un scaun, îți pun un aparat și scot ochelarii. Voiam să devin bijutier. M-au angajat ca operator xerox. Am muncit de la 17 ani. Apoi am lucrat și la un magazin de articole sportive. Fiind la o agenție, luau hostesse. M-am angajat la un magazin, de câte ori am spălat vitrinele și am dat cu mopul… Un prieten mi-a zis că e casting la Playboy. Eu eram cu părul prins, eram un copil. Eram frumușică, da. La casting, singurul care m-a simpatizat a fost Boerescu, Florin Călinescu nu m-a plăcut deloc, nu știu de ce. Cred că a contat mult și felul meu de a fi”, a mai completat prezentatoarea.

Cu toate acestea, Gina Pistol se visa pe scenă, când era mică. Era talentată la nai, iar asta îi dădea speranțe că va deveni un muzician cunoscut. Spune că a moștenit talentul de la bunicul ei, care mai cânta la nunți. N-a fost să fie, însă, dar se descurcă foarte bine în fața camerelor de filmat.

„Când eram mică, mă visam pe scenă. Mama n-a știut să mă îndrepte spre arte, visul meu era să cânt la nai. Știi ce poze faine fac? Foarte artistice. Partea asta creativă am adormit-o puțin. Asta îmi place cel mai mult. Tataie Marin, când mergea la nunți, el tundea ginerele și nuntașii, le potcovea și caii, cânta și la vioară și acordeon. Semăn cu el ”, a declarat partenera de viață a lui Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...