Care este concurenta cu cele mai multe operații estetice de la Puterea Dragostei

Daria Petrescu 02.06.2020, 15:20
Care este concurenta cu cele mai multe operații estetice de la Puterea Dragostei

Transformarea tinerei de la Puterea Dragostei este spectaculoasă și cu greu o mai recunoști pe concurenta de la Kanal D. Este sexy și a atras atenția tuturor cu trăsăturile ei perfecte. Nu a dezvăluit câte intervenții estetice a avut, însă imaginile vorbesc de la sine.

Andra Voloș este transformată total

Andra Volos este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Tânăra a cucerit cu frumusețea ei, însă puțini sunt cei care știu cum arăta aceasta, înainte de a suferi numeroase operații estetice.

Concurenta de la Puterea Dragostei  arăta total diferit înainte de a cunoaşte celebritatea. Tânăra a trecut prin operaţii estetice, iar transformarea este radicală. Pe reţelele de socializare au apărut poze cu ea,  înainte să fie celebră şi înainte de intervenţii, şi putem spune că este schimbată total.

Andra arată total diferit
Andra arată total diferit

Recent, sexy concurenta de la Puterea Dragostei a provocat un adevărat scandal. Asta după ce după ce a vorbit despre relaţia cu fostul iubit, Bogdan Mocanu, dar şi despre prietenia acestuia cu Jador.

Andra, conflict cu Bogdan Mocanu și Jador la Puterea Dragostei

Într-un videoclip postat pe canalul ei de Youtube şi intitulat „Mesaj către Bogdan, Bia şi Jador”, tânăra vorbeşte despre despărţirea de fostul partener şi face dezvăluiri cutremurătoare.

Andra îl acuză pe Bogdan că a minţit-o, a manipulat-o şi şi-a bătut joc de sentimentele pe care ea le-a investit în relaţie. Ea s-a declarat apoi dezamăgită de comportamentul fostului iubit. A  spus că nu mai simte acum nimic pentru el şi că nu mai există cale de împăcare.

Concurenta de la  Puterea Dragostei a mărturisit şi că Bogdan era o persoană foarte geloasă şi că pentru a-i face pe plac a renunţat la stilul ei vestimentar provocator. Cu toate acestea, bărbatul pe care îl iubea a trădat-o şi s-a dus cu Bianca la pensiune.

Andra Voloș s-a confesat pe Youtube

Când a aflat de infidelitatea lui Bogdan, Andra a fost distrusă şi s-a gândit la ce e mai rău. „Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap. Pentru că era singura persoană pe care am iubit-o”, a mărturisit aceasta.

„Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să vă puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blana și năravul ba”, s-a confesat Andra Voloș de la Puterea dragostei pe Youtube.

„Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație.  Sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc. Acum două zile m-am dus acasă la el. Am ajuns acolo, era distrus, cum eram și eu la rândul meu. Am vorbit și am încercat să găsim o cale. Tot timpul ăsta m-am gândit la el. Îl iubeam. Acum îi port pică și nu mai simt nimic în suflețelul meu”, a mai spus cu durere în suflet bruneta.

 

Urmăriți Impact.ro și pe