Care este cel mai mare defect al tău, în funcție de zodie. Cine este leneșul zodiacului

Iancu Andreea 19.11.2020, 10:05
Care este cel mai mare defect al tău, în funcție de zodie. Cine este leneșul zodiacului

Astrologii au analizat mai multe tipare ale zodiilor și pot spune că au descoperit care sunt principalele defecte ale nativilor. Unele leneșe, altele încăpățânate sau egoiste, zodiile din horoscop se diferențiază între ele. Află ce te caracterizează în funcție de zodia ta.

Zodia Berbec – Egoist

Nativii zodiei Berbec sunt caracterizați de egoism și au adesea tendința de a-și canaliza energia asupra propriei persoane. De asemenea, de multe ori persoanele din viața lor devin doar simple mijloace pentru îndeplinirea propriilor țeluri. Competitivi, Berbecii își doresc mereu să ajungă pe primul loc. Astfel, ei pot ajunge să piardă atenția față de restul persoanelor din viața lor.

Zodia Taur – Încăpățânat

Taurul este extrem de încăpățânat atunci când își pune ceva în gând. Astfel, persoanele dragi trebuie să cunoască acest aspect și să se retragă din disputele cu el. Totuși, loialitatea este un aspect important pentru Taur, precum și angajamentul. Acest lucru îi determină să fie uneori inflexibili și ostili în acceptarea sugestiilor venite din partea cuiva.

Zodia Gemeni – Duplicitar

Cei născuți sub zodia Gemenilor au tendința de a vorbi de rău pe cei din jurul lor. Deși pot părea persoane de încredere, ei sunt adesea personalități duale, care ascund o latură întunecată pe care nu obișnuiesc să o dezvăluie.

Zodia Rac – Amăgitor

Deși pare că a ajuns la o înțelegere, nativul din zodia Rac nu reușește să se lege suficient de sincer de aceasta. Nativul este acel gen de persoană care se atașează mai mult de obiectul împrumutat de la un prieten și ar putea să refuze să îl mai înapoieze.

Zodia Leu – Narcisist

Extrem de atent la modul în care se prezintă în fața lumii, Leul nu poate accepta ideea că cineva îl critică. Dacă totuși are în preajmă astfel de oameni, Leu îi va considera geloși sau invidioși pe succesul său. Pe de altă parte, nativul va afișa modestia, în care chiar el crede. Leu ar putea reacționa extrem de dur dacă va descoperi că cei din jur nu îl pun pe piedestalul la care speră.

Zodia Fecioară – Înșelător

Acest semn din zodiac reușește să găsească motive de fiecare dată când va refuza să respecte regulile. Fie că vorbim despre un simplu joc de societate între prieteni sau de aspecte precum înșelarea partenerului de viață, Fecioara va întoarce lucrurile în favoarea sa.

Zodia Balanță – Leneș

De cele mai multe ori, nativul din zodia Balanței este acel gen de persoană care se apucă de muncă în preajma deadline-ului. Extrem de leneșe când vine vorba de diferite proiecte în care sunt implicate, Balanțele preferă să se implice pe ultima sută de metri sau să nu se implice deloc.

Nativii Scorpioni pot fi cuceritori avizi după relații intime
Nativii Scorpioni pot fi cuceritori avizi după relații intime

Zodia Scorpion – Avid după sex

Atât femeia Scorpion, cât și bărbatul din această zodie sunt persoane dornice de trăiri intense. Acesta este și motivul pentru care reușesc să cucerească rapid și să ajungă în pat cu „victimele” lor. În ciuda aparențelor inocente, ambii sunt adevărați cuceritori.

Zodia Săgetător – Nestatornic

În căutarea perfecțiunii, Săgetătorul este nemulțumitul etern. Deși acești nativi pot părea fără cusur, ei nu ajung niciodată să se mulțumească cu ceea ce au. Întotdeauna va apărea o nevoie de ceva mai bun.

Zodia Capricorn – Materialist

Nativul din zodia Capricorn este acel gen de persoană care își dorește să acceadă pe scara socială. Atent la situația materială, Capricornul se folosește de toate cunoștințele sale pentru a înainta.

Zodia Vărsător – Superficial

Vărsătorii au tendința de a-și manifesta sentimentele la nivel superficial. Deși nu evită să spună când iubesc, totuși, ei nu o fac la un nivel profund. Acest nativ este mai degrabă verbal, decât emoțional. Totuși, acest defect ar putea fi un aspect bun. De fiecare dată când lucrurile se înrăutățesc ei pot pleca fără probleme.

Zodia Pești – Viciul drogurilor și al alcoolului

Înclinația spre visare îl face pe nativul din zodia Pești să tindă către explorarea altor realități. În căutarea înțelegerii profunde a lumii și pentru a-și îmbogăți imaginația, nativul din Pești ar putea ajunge să se lase pradă viciilor periculoase. Totuși, disciplina l-ar putea ține departe de lumea drogurilor sau alcoolului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...