Care este cea mai rea lună pentru zodii în 2022. Nativii care în mai vor avea parte de dezamăgiri şi infidelităţi

Ioana Bucur 20.01.2022, 10:32
Care este cea mai rea lună pentru zodii în 2022. Nativii care în mai vor avea parte de dezamăgiri şi infidelităţi

Oricât ne-am fi dorit ca următoarele 12 luni să ne ajute să uităm de toate problemele și greutățile cu care ne-am confruntat în ultimii doi ani, se pare că veștile nu sunt tocmai bune. Numerologii au transmis că ne așteaptă o perioadă dificilă, ce ne va pune la încercare din multe puncte de vedere. Află care este cea mai rea lună pentru zodii în 2022 și cine sunt nativii care în mai vor avea parte de dezamăgiri şi infidelităţi.

Care este cea mai rea lună pentru zodii în 2022 -Berbec

În cazul celor născuți în zodia Berbec, anul 2022 nu va fi, per total, unul nereușit. Totuși, șirul veștilor bune se va întrerupe în luna septembrie, când vor fi puși în fața unei provocări, o situație peste care nu le va fi deloc ușor să treacă.

„Atunci depistează că cei mai buni prieteni l-au mințit. Aveți grijă că se poate ajunge la anumite stări conflictuale”, a avertizat numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Taur

Vara nu va fi o perioadă de fericire și relaxare pentru nativii Taur. În luna iunie vor simți că întreaga viață le-a fost dată peste cap. Orice s-ar întâmpla, nu trebuie să se abată de pe calea dreptății. În cele din urmă, lucrurile se vor liniști.

Gemeni

Gemenii vor avea parte de probleme chiar din primele zile ale anului 2022. În luna ianuarie este posibil să simtă că nimic nu merge conform planurilor lor.

Care este cea mai rea lună pentru zodii în 2022 – Rac

Nativii Rac vor avea mari probleme pe plan sentimental în această primăvară. Vor apărea din ce în ce mai multe conflicte cu partenerul sau partenera de viață și ar putea descoperi că au fost mințiți și înșelați.

„Deși luna mai se zice că este una dintre cele mai romantice luni ale anului pentru nativii din Rac nu se întâmplă să fiecare atât de romantică. Și nu vor sta prea bine cu dragostea în acea perioadă”, a spus numerologul.

Leu

Anul va începe bine pentru Lei. Reușită după reușită, vor avea impresia că nimic nu le poate sta în cale. Lucrurile se vor schimba în luna iulie, ce va fi copleșitoare pentru ei. Vor fi puși la încercare toate persoanele dragi lor.

Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară luna august este o lună cu obstacole, cu întârzieri, tot ce şi-au planificat nu se împlinește. Recomandat este să refacă planurile pentru luna următoare, în luna septembrie, sau până în iulie pentru că ele îşi fac planuri cu bătaie lungă. Evitați așadar luna august, a mai spus Mihai Voropchievici, pentru sursa citată.

Care este cea mai rea lună pentru zodii în 2022

Balanță

Ca în cazul celor născuți în zodia Fecioară, august va fi cea mai rea lună din an. Vor avea parte de provocări multe și vor ajunge să simtă că au pierdut echilibrul în viață. Cireașa de pe tort ar putea fi o serie de probleme financiare.

Scorpion

Luna iulie ar putea fi dramatică pentru unii Scorpioni. Planurile de vacanță vor fi înlocuite de griji și probleme ale căror soluții nu se vor arăta foarte ușor.

Care este cea mai rea lună pentru zodii în 2022 – Săgetător

Potrivit numerologului, cea mai rea lună din 2022, pentru Săgetători, va fi octombrie. „Deci nu luați hotărâri în această lună care se anunță a fi devastatoare din toate punctele de vedere.”

Capricorn

Capricornii ar putea rămâne fără bani în luna iunie din pricina cheltuielilor excesive și nejustificate.

Vărsător

Luna iulie va aduce un eșec sentimental pentru nativul Vărsător. Având în vedere că nu este prima decepție de acest fel, poate ar fi momentul să își canalizeze atenția și energia în alte locuri.

Pești

Peștii nu se bucură de un an formidabil. Pe parcursul unul octombrie totul va merge prost și vor avea impresia că toată lumea este împotriva lor, a mai spus numerologul pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...