VIDEO

Care este cea mai mare supărare a celei mai frumoase fotbaliste din lume. „Știu exact ce vor de la mine” – GALERIE FOTO

Sorin Barbu 16.06.2022, 09:51

Ana Maria Markovic are 22 de ani și este considerată „cea mai frumoasă fotbalistă din lume”. Din poze se vede clar că cei care îi spun așa nu au greșit deloc. Și totuși, jucătoarea din naționala Croației are și o nemulțumire legată de articolele care vorbesc prea mult despre aspectul ei fizic.

„Cea mai frumoasă fotbalistă din lume” joacă în naționala Croației

Fotbalul feminin din Croația are o reprezentantă care atrage foarte mulți fani la stadion. Ana Maria Markovic are 22 de ani și este considerată „cea mai frumoasă fotbalistă din lume”. Sigur că nu este un titlu oficial, dar într-o competiție de acest gen cu siguranță Ana Maria ar fi o pretendentă serioasă la primul loc.

Nu-i vorbă că la această imagine a muncit și ea foarte tare, oferindu-le fanilor nu doar fotografii de pe terenul de joc, ci și imagini din vacanțe sau în ipostaze sexy.

Și totuși spune că nu este o imagine care să-i placă. Faptul că arată foarte bine i-a adus și câteva neplăceri, dar încet-încet a început să se obișnuiască. Ar vrea să se vorbească mai mult despre performanțele ei de pe terenul de fotbal.

Îmi plac articolele în care sunt numită cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase pentru că mă face fericită să aud acest lucru. Dar cele în care sunt descrisă drept cea mai sexy fotbalistă… Nu-mi plac. Mai ales din cauza familiei. Cred că trebuie să ai grijă ceea ce scrii despre oameni.

Dar, per total, nu a fost chiar așa grav. Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt impresari, dar știam exact ce vor de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și judecă doar din prisma aspectului fizic. E mare păcat”, a declarat Ana Maria Markovic, potrivit SportBible.

Fotbalista s-a născut la Split și a fost selecționata în naționala Croației, unde a disputat cinci partide și a reușit un gol. Echipa ei de club este Grasshoppers Zurich. În luna aprilie 2022, Markovic a evoluat împotriva naționalei feminine a României în preliminariile Cupei Mondiale din 2023. Sportivele noastre s-au impus în deplasare cu 1-0.

Urmăriți Impact.ro și pe