Care este adresa lui Florin Cîțu din buletin. Vecinii premierului, deranjaţi de prezența acestuia

Ana Anitoiu, Dragos Ștefănescu 23.08.2021, 17:56

Adresa pe care Florin Cîțu o are în buletin este rareori frecventată de prim-ministru. Casa se află în București, iar vecinii premierului au spus ce îi deranjează atunci când el revine la locuința lui.

Florin Cîțu, în lumina reflectoarelor pentru probleme din tinerețe

Recent, Florin Cîțu, în vârstă de 49 de ani, a intrat în lumina reflectoarelor pentru probleme cu care s-a confruntat în tinerețe, pe vremea când se afla în Statele Unite ale Americii. Prima dezvăluire s-a referit la faptul că a fost arestat deoarece a condus sub influența alcoolului. Șeful Guvernului a fost condamnat atunci la două zile de închisoare și la plata unei amenzi de 1.000 de dolari.

”Acum 20 de ani am condus sub influența alcoolului și am plătit o amendă foarte mare. Este interesant că sub patru tururi de scrutin PSD nu a apărut această informație și apare acum, în competiția internă.

Eu am condus, a fost o greșeală, am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând și mașina și am mers un an de zile pe jos. Nu e ceva cu care să te mândrești”, a spus Florin Cîțu.

Apoi, a mai ieșit la iveală faptul că la peste șase ani de la sosirea sa în Statele Unite ale Americii, Florin Cîțu a fost dat în judecată și chemat într-o instanță din Iowa. Motivul a fost că nu plătise o datorie de aproape 6.700 de dolari ce rezultase dintr-un card de credit.

Care este adresa lui Florin Citu din buletin. Vecinii premierului, deranjati de prezenta acestuia
Florin Citu

Care este adresa lui Florin Cîțu din cartea de identitate

Florin Cîțu, care se luptă cu Ludovic Orban pentru șefia PNL, trece rareori la adresa pe care o are în cartea de identitate. Aceasta se află la o casă din centrul Capitalei, nu departe de parcul Grădina Icoanei, într-o zonă liniștită, unde a fost și sediul firmei sale ce a fost deschisă în anul 2012 și radiată în ianuarie 2018.

Locuința lui Florin Cîțu este ascunsă de ochii curioșilor în spatele unui gard înalt și de vegetație. Înainte de a deveni prim-ministru, politicianul își petrecea mult timp la această adresă, dar acum merge mai rar la această casă.

”Vine mai rar, ajunge noaptea târziu și pleacă mereu dimineața devreme. Nu se bagă în seamă cu nimeni, e mereu preocupat”, a spus un vecin al lui Florin Cîțu, care locuiește aproape de casa premierului de mai bine de 40 de ani, potrivit fanatik.ro.

Vecinul premierului, despre ce îl deranjează atunci când vine Florin Cîțu

De asemenea, aceeași persoană a spus că pentru el și pentru ceilalți vecini nu este deloc o bucurie atunci când Florin Cîțu revine la adresa lui din buletin. Un detaliu li se pare foarte deranjat în prezența lui.

”Când vine ne enervează SPP-iștii lui, că se pun unii într-un capăt al străzii, alții în celălalt și stau cu ochii pe tine de zici că asta e grija ta, să-i faci ceva lui Florin Cîțu. În rest, știu că acum la adresă stă permanent cineva, dar atât. Casa e în spate, nu se vede din drum, e după copaci, e frumos și răcoare acolo, în curte”, a mai spus vecinul premierului.

La adresa din buletin a lui Florin Cîțu a operat pentru o perioadă îndelungată o firmă specializată în cursuri pentru cei care vor să devină specialiști în masajul thai – Thai Healing Arts Institute sau T.H.A.I. Institute. Vezi AICI ce a făcut Florin Cîțu înainte să fie prins băut la volan în Statele Unite ale Americii!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...