INTERVIU

Care e marea dragoste a Ralucăi Bădulescu și câte kilograme a ajuns să cântărească în prezent. „El e prietenul meu, soarele meu” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 06.06.2022, 16:51

Aflată în proces de divorț de soțul său, Florin, după o căsnicie de 13 ani, Raluca Bădulescu își revarsă toată dragostea asupra fiului ei, Alex, care va împlini 20 de ani, pe care-l are din relația cu Vali Pungă. Vedeta de la Kanal D a mărturisit pentru impact.ro că i-a cunoscut iubita și că-și petrece mult timp în compania acestuia. Aceasta ne-a mai spus, printre altele, că și-a transformat bucătăria în dressing, că a ajuns să cântărească 47 de kilograme, că mănâncă foarte rar, și de fiecare dată pe unde apucă.

„Cu bijuteriile poți schimba totul”

 • Cam cât valorează bijuteriile tale?

Port un inel foare scump, cu diamante, de la Gala Diamonds, restul, ca de altfel și ținuta, aparține unui cunoscut brand internațional.

 • Reprezintă bijuteriile un hobby pentru tine?

Îmi plac foarte mult accesoriile, bijuteriile, mi se pare că pot completa orice ținută perfect. Indiferent dacă port un simplu t-shirt, sau o pereche de jeanși,  cu bijuteriile poți schimba totul. Mi-au plăcut dintotdeauana.

 • Ce alte lucuri mai colecționezi?

Mai colecționez pantofi, sandale și cizme, preferatele mele, dar și jachetele de piele. Orice apare, de la toate brandurile, eu trebuie să le achiziționez. Astea sunt damblalele mele.

„Locuiesc într-un dressing”

 • Mai ai loc în dresing?

Dresingul e și în bucătărie, deja, și acolo am haine. Locuiesc practic într-un dressing. Nu gătesc, așa că…

 • Și unde mănânci?

Mănânc pe unde apuc. Mă feresc să mănânc, dar nici nu știu să gătesc. De aceea am slăbit… Nu există mese, am ajuns la 47 de kilograme. Ciupesc de ici, de colo, unde prind o bucată de pâine, am mâncat-o, unde prind o bucată de ciocolată, am mâncat-o. Mănânc dulciuri multe, ele sunt pasiunea mea.

 • Cum îți menții silueta?

Mă străduiesc să mă abțin pe cât posibil, dar mi-e și ușor.

 • Ce sfaturi le dai tinerelor mai plinuțe care vor să slăbească?

Să arate ca ele, să nu se ia după nimeni. Toți suntem unici, în felul nostru. Niciodată nu am invidiat pe nimeni, nu am dorit să fiu ca nimeni, deși urmăresc și idolatrizez multe vedete feminine, îmi place să-mi păstrez pesonalitatea mea. Să fie ele, asumate, și să se iubească pe ele. Când vrei să slăbești, nu mănânci. „Viața-i greu/ Și mi-e foame mereu… Am făcut și o poezie”.

Coktail-ul care o ține în formă

 • Nu ai carențe de vitamine?

Nu, pentru că sunt sub stricta supraveghere a medicului. Săptămânal îmi fac un coktail de vitamne, B-ul, C-ul.

 • La ce alt gen de emisiune ți-ai dori să participi?

Nu m-aș putea vedea niciodată în nicio atlă emisiune decât la „Bravo, ai stil”… Și nici în altă parte, decât la Kanal D

 • Cum decurge o zi obișnuită din viața ta?

În unele zile, când merg la matinalul, „Dimineața cu noi”, unde am o rubrică specială, cu Maurice Munteanu, mă trezesc devreme, în rest nu. Merg la saloane, și mă văd cu copilu, care are aproape 20 de ani, destul de des. El e dragostea mea, prietenul meu, soarele meu.. Nu fac ceva interesant.

 • Ți-a prezentat vreo prietenă?

Da, mi-a prezentat, Alex are o iubită care-mi place foare mult.

„Sunt prea tânără să fiu soacră”

 • Ce sfaturi obișnuiești să-i dai?

Eu iau sfaturi de la el, generația aceasta este absolutamente so smart, atât de înaintea vremurilor, încât eu am de învățat de la ei. Multe, de la muzică, la vesimentație, la ce se mai poartă, ce se vorbește, inclusiv cum se scrie pe Insta și WhatsApp. Și astea sunt treburi pe care trebuie să le știi.

 • Te vezi soacră?

Nu sunt pregătită, sunt prea tânără ca să fiu soacră.

Urmăriți Impact.ro și pe