Care a fost primul loc de muncă al Andreei Mantea. Avea doar 15 ani

Nicu Stan 14.04.2021, 08:53

Care a fost primul loc de muncă al Andreei Mantea. Avea doar 15 ani, iar banii câștigați îi dădea numai pe prostii, după cum ea mărturisește.

Andreea Mantea muncește de la 15 ani. Cum a ajuns de la o simplă picoliță mare vedetă

S-a aflat care a fost primul loc de muncă al Andreei Mantea. Vedeta a început să muncească de la o vârstă fragedă, fapt care o face să fie foarte mândră.

De asemenea, Andreea Mantea recunoaște că banii câștigați îi chletuia pe aiureli. Frumoasa brunetă s-a născut în București, provine dintr-o familie modestă, astfel că a început să-și câștige singură banii de buzunar de la o vârstă fragedă.

Andreea Mantea munceste de la 15 ani
Andreea Mantea munceste de la 15 ani

Picoliță, prima meseria a Andreei Mantea

Astfel, Andreea Mantea, chiar dacă nu avea niciun fel de experiență, a dat probă pentru un job de picoliță, interviu pe care l-a și trecut.

”Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: Da. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o.

Patroana, îngăduitoare cu picolița Andreea Mantea

Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi.

Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc”, a povestit vedeta într-un interviu pentru Formula As.

Cine a remarcat-o pe Andreea Mantea, în timp ce servea la mese

Postul de picoliță a fost de bun augur pentru Andreea Mantea, întrucât în timp ce servea la mese a fost remarcată de șefa unei agenții de modele, moment din care viața frumoasei brunete a luat o nouă întorsătură.

Acum,  la 34 de ani, datorită postului de picoliță Andreea Mantea este o mamă fericită și o femeie de carieră.

Andreea Mantea are de gând să-și mărească familia

După relația eșuată cu Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, vedeta trăiește o poveste de dragoste secretă, însă vedeta pare că are deja planurile de viitor făcute. Se pare că vrea să-i facă o surioară lui David.

”Stiu că nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetiță și o să îi las cerceii mei”, a povestit Andreea Mantea în emisiunea ei de la Kanal D.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe