Care a fost, de fapt, prima apariţie a Monicăi Bârlădeanu la TV. Nici nu o recunoşti

Iancu Andreea 18.07.2021, 10:21

Astăzi, Monica Bârlădeanu este o actriță de succes, care până la 42 de ani a reușit să adauge o mulțime de roluri în portofoliul său. Totuși, puțini sunt cei care știu care a fost, de fapt, prima apariția a Monicăi Bârlădeanu la TV. Aceasta a recunoscut de curând cum și-a făcut debutul în fața camerelor de filmat, după ce inițial a fost refuzată de un celebru post de televiziune pe motiv că „are gura strâmbă”. Superba actriță a reușit să elimine barierele, trecând printr-o viață greu încercată, și a ajuns un nume important în lumea artistică din România.

Care a fost, de fapt, prima apariție a Monicăi Bârlădeanu la TV

Actrița și vedeta de televiziune Monica Bârlădeanu este celebră pentru aparițiile sale din numeroase filme și recent, în serialul Vlad, difuzat la Pro TV. Puțini știu însă care a fost, de fapt, prima apariție a Monicăi Bârlădeanu, la TV. Pe atunci, aceasta era doar o tânără de 20 de ani, care visa să cucerească lumea. Cu ani în urmă, vedeta a dat o probă pentru rubrica Meteo a postului de televiziune Pro TV. Din păcate, aceasta a fost refuzată dintr-un motiv total neașteptat.

Debutul pe micul ecran l-a marcat la vârsta de 27 de ani, când a apărut pentru prima oară într-un serial de televiziune. Actrița semna în 2006 un contract cu postul B1 TV, care difuza la acea vreme producția „Lombarzilor 8”. Aceasta a avut doar un sezon și câteva episoade, Monica Bârlădeanu fiind unul dintre personaje și apărând în episoadele 3 și 4, în rolul Anei.

Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine, că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!, a explicat Monica Bârlădeanu într-o emisiune online.

Care a fost prima apariție a Monicăi Bârlădeanu la TV
Monica Bârlădeanu, în rolul Anei, din serialul „Lombarzilor 8”

Actrița Monica Bârlădeanu a avut o copilărie chinuită. „Atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea”

Frumoasa ieșeancă nu a fost dintotdeauna o celebritate. Aceasta s-a născut într-o familie modestă și a fost nevoită să înfrunte greutățile vieții încă de la o vârstă fragedă. Monica a lucrat, pe când era o adolescentă, ca ospătăriță pentru a-și ajuta familia. De curând, aceasta a povestit cum arăta această perioadă din viața sa, recunoscând că nu i-a fost deloc ușor să facă față programului infernal și condițiilor de muncă.

Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta?

Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii ’90, a povestit vedeta într-un interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe