Carambol cu șase mașini implicate, pe autostrada A1. O persoană a murit și șapte sunt rănite. S-a dispus închiderea unei porțiuni de 12 km de drum

Badea Violeta 29.01.2023, 23:29
Carambol cu șase mașini implicate, pe autostrada A1. O persoană a murit și șapte sunt rănite. S-a dispus închiderea unei porțiuni de 12 km de drum

Un accident în lanț în care sunt implicate nu mai puțin de șase mașini a avut loc duminică seară pe A1, în zona localității Boița din județul Sibiu. Un om a murit și șapte sunt răniți, conform primelor informații. În urma evenimentului nefericit şi ca urmare a faptului că șoseaua este acoperită de polei, autoritățile au hotărât ca o porțiune de 12 km de drum să fie închisă.

Accident în lanț pe A1. O persoană a murit și șapte sunt rănite

Un accident îngrozitor a avut loc astăzi, pe data de 29 ianuarie, pe A1, la kilometrul 227, în apropiere de localitatea Boița. La fata locului au intervenit mai multe ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă, dar şi de la SMURD.

De asemenea, a fost prezent și un echipaj de descarcerare, după cum a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Din primele informații, în carambol au fost implicate șase autoturisme. În urma accidentului au rezultat un mort și șapte răniți.

„În urma evaluării medicale 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană implicată în accident, în vârstă de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia”, a precizat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Autoritățile au decis închiderea traficului pe sensul de mers către Boița. În acest moment, toate mașinile sunt redirecționate de la km 237 către DN7 Veștem.

„Se estimează că în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat în condiții normale”, anunță Centrului Infotrafic.

Citește și Ce despăgubire solicită familia Raisei, copila accidentată mortal pe trecerea de pietoni, polițistului vinovat. Avocatul Adrian Cuculis: „Nu mă aștept la o judecată de lungă întindere”. EXCLUSIV!

Accident grav pe A1
Accident grav pe A1. Sursa foto: DRPD Brasov

Poleiul crează probleme în județul Sibiu

Pe o rază de mai mulţi kilometri, în zona județului Sibiu, există porţiuni cu polei, iar șoferii întâmpină dificultăți serioase. În acest moment, municipiul se află sub cod galben de precipitații mixte care favorizează, local, depunerea acestuia.

Probleme sunt și în județul Brașov, unde mai multe sectoare de drumuri naționale și autostrăzi sunt acoperite de polei. În prezent, drumarii intervin cu material antiderapant, iar şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă.

„Utilajele de deszăpezire ale DRDP Braşov se află pe traseu în zonele afectate în judeţele Sibiu şi Braşov pentru a combate lunecuşul de pe carosabil, însă ploaia îngheţată este foarte greu de combătut pentru că materialele antiderapante sunt imediat acoperite de gheaţă”, informează DRDP Brașov.

Citește și Polițiștii l-au arestat pe bărbatul care a lovit în plin femeia gravidă și a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă riscă!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...