Capcana pe care Zina Dumitrescu i-a întins-o Danei Săvuică. S-a întâmplat cu mulți ani în urmă. „Mamă, tu ești studentă” (Exclusiv)

Anca Manolica 21.11.2022, 19:40
Capcana pe care Zina Dumitrescu i-a întins-o Danei Săvuică. S-a întâmplat cu mulți ani în urmă. „Mamă, tu ești studentă” (Exclusiv)

Înainte de a apărea pe micile ecrane, Dana Săvuică a cochetat mult timp cu lumea modei. Ea a pășit prima dată pe podium după Revoluție, într-un show al regretatei Zina Dumitrescu. Deși la debut se pare că avea votul de încredere al creatoarei de modă, ulterior s-a dovedit a fi un test capcană. Dezvăluirile prezentatoarei emisiunii „Ego Life”, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Cum a testat-o Zina Dumitrescu pe Dana Săvuică, la începutul carierei în modelling

Dana Săvuică a fost unul dintre cele mai apreciate fotomodele după Revoluția din 1989, debutând pe scenă într-un show al „mamei Zina”.  Studentă la acea vreme la ASE București, aceasta a fost extrem de încântată de șansa care i-a fost oferită, însă emoțiile și-au spus cuvântul atunci când a pășit pe podium.

Prezentatoarea emisiunii „Ego Life” primise ok-ul din partea Zinei, însă se pare că prestația sa nu a fost pe măsura așteptărilor acesteia, astfel că, la finalul evenimentului, regretata Zina Dumitrescu a descurajat-o complet.

„Ești studentă, rămâi acolo”

Celebra creatoare de modă i-a spus că ar fi mai bine să își vadă de studii pe mai departe, pentru că este o fată deșteaptă. Abia mai apoi avea să descopere că era doar unul dintre testele pe care mama Zina i le-a aplicat pe parcursul carierei în modelling.

Dana Săvuică și Zina Dumitrescu
Dana Săvuică și Zina Dumitrescu

Acum, prezentatoarea emisiunii Ego Life a povestit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, cum a reușit să nu renunțe la modelling, deși designerul i-a recomandat să își vadă de studii.

„Prima oară, când m-a văzut în prima mea prezentare de modă, eram la Chișinău. Cred că erau mii de persoane într-o sală. Mi-a dat votul ei de încredere. M-a introdus în lumea aceasta alături de Cătălin Botezatu, de Melek Amet, de Eugenia Enciu.

Deci erau cele mai bune manechine pe podium. Eu, bineînțeles eram la prima mea prezentare. Aveam foarte mari emoții și am fost mai copăcel așa, mai rigidă. Aveam și emoții, aveam și complexe, eram și timidă.

Și la sfârșit Zina a venit la mine. S-a uitat așa cu ochii ei verzui albaștri și mi-a zis: „Mamă, tu ești o fată deșteaptă. Ești studentă la facultate la Relații Economice Internaționale, rămâi acolo!”. Deci practic într-un fel m-a descurajat.”, a dezvăluit Dana Săvuică, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Faptul că vedeta în vârstă de 51 de ani a fost înconjurată, încă de la început, numai de profesioniști, a fost un mare atu. Ea a avut parte de cele mai bune sfaturi, care au format-o ca manechin profesionist.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...