EXCLUSIV

Cântăreţul din România care a câştigat o avere de Crăciun din produsele tradiţionale. Nici el nu se aştepta la un aşa succes EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 27.12.2021, 15:47

Vedetele au stat la coadă ca să cumpere șorici și slăninuță de la tenorul- fermier Vlad Miriță. Câți bani a câștigat, de Sărbători, după ce a vândut toți purcelușii din bătătură. Vlad Miriță, solistul care a reprezentat România la Eurovision, în 2008, cu piesa ”Pe o margine de lume”, alături de Nico, muncește cât e ziua de lungă.

Vlad Miriță a vândut 25 de porci, cu aproximativ 33 de lei kilogramul: ”Comenzile au fost cu mult peste stocul disponibil”

 

Vlad Miriță ba e pe scenă, la spectacole, ba e la repetiții. Iar în timpul liber este fermier, la Târgoviște, îndeletnicire care îi rotunjește serios veniturile din muzică.

De Sărbători, Vlad Miriță a înregistrat venituri frumușele, din vânzarea porcilor. Vlad Miriță a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre afacerea pe care vrea să o dezvolte anul viitor.

Vlad Mirita este fermier atunci cand nu este pe scena
Vlad Mirita este fermier atunci cand nu este pe scena

Câți porci a avut Vlad Miriță

„Am avut disponibili anul acesta cam 25 de porci pentru produse, piese sau porci întregi de Crăciun. Un porc de 100 de kilograme ajunge și la 3.300 de lei, cam 33 de lei kilogramul. Comenzile au fost cu mult peste stocul disponibil. Pentru 2022 vom face o analiză pentru că trebuie să creștem producția, însă avem și constrângeri legate de spațiu și de capital uman. Trebuie să găsim un echilibru între cerere si capacitatea noastră de a ne dezvolta”, ne-a declarat Vlad Miriță, în exclusivitate pentru impact.ro.

El a câștigat peste 10.000 de euro, doar de Crăciun, din vânzarea produselor din carne.

Vedetele au stat la coadă ca să cumpere șorici și slăninuță de la tenorul- fermier Vlad Miriță

Tenorul Vlad Miriță a avut foarte multe comenzi, înainte de Crăciun, așa că pe lista de așteptare la șorici și la slăninuță s-au aflat și nume grele din show-biz, de altfel, clienți mai vechi.

„De la noi au cumpărat de Crăciun mai multe vedete, printre care Bogdan Vlădau, regizorul Petre Năstase, nutriționistul Cristian Mărgarit și Cristi Brancu”, ne-a mai spus Vlad Miriță.

Cât costă șoriciul și slănina. Toate produsele s-au scumpit anul acesta cu peste 20%

Solistul Vlad Miriță deține și un magazin virtual, online, cu fotografii și prețuri, de unde clienții își pot alege produsul dorit. Carnea la garniță costă 49 lei, pentru 350 de grame, slănina se vinde cu 28 de lei, pentru 400 de grame, iar șoriciul costă 29,95 de lei, pentru 250 de grame. Un porc de 100 de kilograme ajunge și la 3.300 de lei.

Carnea de porc crescut la Moșia Chindia are, față de carnea de porc crescut industrial, 8% mai multă proteină, 200% mai multă vitamina E, 240% mai mult Omega 3. Iar puiul crescut prin pășunare, spre deosebire de puiul industrial, conține cu 15% mai mult colagen, cu 6% mai multă proteină, cu 230% mai mult Omega 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...