EXCLUSIV

Cântăreții români, salvați de patronii localurilor din străinătate de Crăciun și Anul Nou. Prețul unui bilet la show-urile susținute de Maria Dragomiroiu, Daniela Gyorfi sau Marcel Pavel nu sunt deloc mici. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 02.12.2021, 18:31
Cântăreții români, salvați de patronii localurilor din străinătate de Crăciun și Anul Nou. Prețul unui bilet la show-urile susținute de Maria Dragomiroiu, Daniela Gyorfi sau Marcel Pavel nu sunt deloc mici. EXCLUSIV

În tot acest haos iscat în țară, din cauza pandemiei, când primarii orașelor și patronii restaurantelor încă nu au habar dacă pot organiza petreceri de pomină de Crăciun sau de Revelion, iată că tot mai mulți artiști acceptă să cânte peste hotare, pentru diaspora română. Dacă Daniela Gyorfi va fi de Crăciun la Londra, iar de Revelion va face show în Spania, Marcel Pavel va susține un recital de cinci stele la Bruxelles. Alți cântăreți, precum Gigi Gheorghiu și Maria Dragomiroiu, sunt așteptați la New York, într-un cochet local cu meniu tradițional.

Daniela Gyorfi face show de Crăciun într-un restaurant din Londra. Preț loc la masă: 60 de lire

Cântăreața Daniela Gyorfi nu va fi acasă, de Sărbători, acceptând două contracte bănoase, peste graniță:

„Voi cânta de Crăciun într-un local din Londra, pentru diaspora, iar de Revelion voi fi într-un alt local, însă din Spania, pentru românii de acolo. În țară nu merge bine, în ultima vreme s-au ținut nunți doar cu câte 30 de persoane, nu prea ies bani, nu-s contracte, este totul instabil pe plan muzical”, ne-a declarat Daniela Gyorfi, în exclusivitate pentru impact.ro.

Prin urmare, artista este așteptată sâmbătă, 25 decembrie, de la ora 19.00, la Restaurantul Carpatica, din Londra, unde invitații vor plăti 60 de lire pentru masă și pentru programul artistic, pentru copii prețul fiind la jumătate. Daniela va câștiga, de Sărbători, în jur de 5.000 de euro, onorariul fiind rotunjit de banii primiți de la meseni din dedicații. Și, tot la acest local, va avea loc și „Revelionul 2022”, unde responsabili cu voia-bună vor fi Cornelia Tica, Florin Burescu și actrița Jeny Nicolau.

Cântăreții români, salvați de patronii localurilor din străinătate de Crăciun și Anul Nou
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu și Gigi Gheorghiu fac show în America, la New York. Preț loc la masă: 250 de dolari

Alți artiști de calibru, precum Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu și Gigi Gheorghiu, vor face show în America, într-un local din New York, „Ballroom Mikelle Pallazo”, de la ora 20.00 până la ora 4.00. Pentru programul artistic de cinci stele, cu muzică ușoară și populară, dar și pentru meniul cu mâncare tradițională românească, preparată de bucătari profesioniști, petrecăreții vor plăti 250 de dolari, pentru un copil prețul biletului fiind de 150 de dolari.

Marcel Pavel, așteptat de Revelion într-un luxos centru de evenimente din Bruxelles. Preț loc la masă: 130 de euro

Și marele artist Marcel Pavel a acceptat un contract peste graniță, în Belgia, alături de solistul de muzică populară Grigore Gherman și de Formația „Basarabia”:

„Vom cânta într-un mare centru de evenimente, „Birmingham Palace”, din Bruxelles, suntem așteptați acolo de Revelion. Va fi muzică de calitate, iar mâncare este foarte gustoasă, pentru toate gusturile”, ne-a declarat Marcel Pavel, pentru impact.ro.

Cu siguranță, cântărețul va include în recital și emoționanta piesă „Frumoasa mea”, care i-a adus notoritatea, în urmă cu peste 20 de ani. Prețul unui bilet la masă este de 130 de euro, iar pentru copii este de 65 de euro. În programul care începe la ora 20.00 este anunțat, la miezul nopții, și un superb foc de artificii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...