Cântăreața Fergie a divorțat, după o căsnicie de 10 ani. Motivul neașteptat al despărțirii

Fergie a divorțat, după o căsnicie de 10 ani

Solista Fergie a divorțat de Josh Duhamel după 10 ani de căsnicie. De acum înainte tot ceea ce o va mai lega de fostul său soț va fi băiețelul lor în vârstă de 6 ani. Totuși, care este motivul pentru care povestea lor de dragoste a luat sfârșit?

Fergie a divorțat după 10 ani de căsnicie. ”Încerc să găsesc o fată cu care să fiu și cu care să formez o familie”

Se pare că Fergie și Josh Duhamel nu se mai întelegeau bine de acum doi ani, motiv pentru care s-ar fi despărțit încă de pe atunci, însă de abia recent și-au anunțat în mod oficial divorțul. Artista a fost cea care a depus actele de divorț în luna mai a anului curent.

Cu toată dragostea și respectul din lume, am decis să ne despărțim la începutul anului”, au declarat amândoi într-un comunicat făcut public. „Pentru a da o mai bună oportunitate familiei noastre de a se reface, am vrut să menținem această chestiune în privat înainte de a o face publică. Suntem și vom fi mereu uniți sprijinindu-ne unul pe altul și familia noastră, au adăugat ei.

Cântăreața Fergie a divorțat, după o căsnicie de 10 ani

Cântăreața Fergie a divorțat, după o căsnicie de 10 ani

Fergie s-a logodit cu cel care credea că va forma un cuplu toată viața în anul 2007, iar doi ani mai târziu cei doi au mers împreună și la altar. Despre Duhamel se știe că după ce s-a despărțit de mama fiului său a avut mai multe relații cu femei celebre, precum, actrița Eiza Gonzalez sau modelul și omul de televiziune Audra Mari, fostă Miss World America în 2016.

Acum cei doi păstrează o relație normală doar pentru fiul lor, Axl Jack, însă în rest fiecare e liber să-și refacă viața. Josh Duhamel chiar declara că el vrea să meargă mai departe, să aibă mai mulți copii și să-și găsească o fată pe sufletul lui.

”Nu mai am 30 de ani. Am 45. Vreau să am mai mulți copii în anii care vin. Totul se rezumă la a găsi pe cineva suficient de tânără să aibă copii. Nu vreau să fac doar sex. Nu așa sunt eu. Încerc să găsesc o fată cu care să fiu și cu care să formez o familie”, mărturisea bărbatul după despărțirea de Fergie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI