Cântăreața din România care a locuit în casă cu soțul și cu amanta acestuia. ”A fost mare fustangiu”

Ioana Bucur 05.03.2021, 14:57
Cântăreața din România care a locuit în casă cu soțul și cu amanta acestuia. ”A fost mare fustangiu”

A trăit umilința supremă, însă a refuzat să se lase învinsă de cea care și-ar fi dorit să îi distrugă familia. Cine este cântăreața din România care a locuit în casă cu soțul și cu amanta acestuia. A fost trădată de două dintre cele mai importante persoane din viața ei.

Cântăreața din România care a locuit în casă cu soțul și cu amanta acestuia

Ani la rând, a suportat o umilință cumplită din partea bărbatului care jurase să o prețuiască și să îi fie alături la bine și la greu. Cântăreața din România care a locuit în casă cu soțul și cu amanta acestuia a spus tot ce avea pe suflet, într-un interviu sincer pentru Acces Direct. Nineta Popa a povestit cum a reușit să treacă peste perioada în care își vedea soțul fericit lângă o altă femeie. De fapt, trădarea a fost dublă, cea care încerca să îi distrugă căsnicia fiind chiar o colegă de breaslă și una dintre cele mai apropiate prietene ale sale.

Artista a trăit o dramă desprinsă parcă dintr-un scenariu de telenovelă când, în urmă cu mai bine de zece ani, soțul ei, Constantin Ionescu, a avut o aventură cu o altă solistă de muzică populară, femeie căsătorită și cu doi copii de crescut. Cele două femei, foste prietene, nu au vrut nici în ruptul capului să pună punct relației cu Ionescu. La un moment dat, cei trei au ales o soluție de „compromis”, locuind cu toții sub același acoperiș. Viața Ninetei Popa devenise o luptă continuă cu bărbatul care îi jurase dragoste veșnică și cu cea care încerca să le destrame căsnicia. În cele din urmă, tot soția a ieșit victorioasă în lupta cu amanta, acum declarându-se fericită de eforturile depuse pentru a recăpăta atenția și iubirea soțului.

„A fost mare fustagiu, acum s-a liniștit. Am suferit! A și plecat cu o anumită cântăreață. A stat cu ea o perioadă. E vreun bărbat căruia să nu-i fugă ochii? Soțul meu a plecat cu amanta, dar nu voia să divorțeze. Socrul meu îmi spunea să nu plec din casă, că vine el înapoi. Soțul meu pleca des și avea de gând să se despartă de mine, dar s-a potolit. Și ea avea bărbat la Cluj și doi copii. Fiind și ea în lumea muzicii, s-a aflat destul de rapid. Am primit-o la mine în casă, am mâncat cu ea la masă”, a spus Nineta Popa.

Cântăreața din România care a locuit în casă cu soțul și cu amanta
Nineta Popa

Cel mai mare regret al artistei

Constantin Ionescu are câștiguri frumoase din spectacole. Întrebată dacă soțul ei a „investit” în amanta sa, Nineta Popa nu s-a ferit să spună adevărul: „A investit că a luat un apartament pentru ea. În rest, nu prea avea ce. După ce s-au despărțit, apartamentul s-a împărțit, a rămas doamnei, dar ne-a dat nouă o sumă de bani”. Cel mai tare nu a durut-o trădarea soțului, ci faptul că nu a putut să devină mamă.

„Eu aș fi vrut…Doamne, cât mi-am dorit copii! Nu am putut. Am avut două sarcini, ambele cu probleme, pe care le-am pierdut”, a dezvăluit artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI