Cântăreaţă celebră, reproş neaşteptat adus lui Dani Oţil. De la ce a pornit totul: “Am avut o prietenie”

Ana Ionescu 21.05.2021, 17:37
Cântăreaţă celebră, reproş neaşteptat adus lui Dani Oţil. De la ce a pornit totul: “Am avut o prietenie”

O cântăreață celebră i-a făcut lui Dani Oţil un reproș neașteptat imediat după ce matinalul de la Neatza s-a căsătorit cu iubita sa, Gabriela Prisăcariu. Artista l-a certat pe realizatorul TV în direct, în timpul emisiunii de la Antena 1.

Ce reproș a primi Dani Oţil și cine este cântăreața care l-a mustrat

Dani Oţil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, pe 15 mai, chiar în prima zi de relaxare a restricțiilor. După cununia civilă, proaspeții miri au dat o petrecere la restaurantul pe care matinalul de la Neatza îl deține în Capitală. A fost o petrecere restrânsă, la care au participat familiile celor doi și câțiva prieteni foarte apropiați.

Cântăreața Raluka a fost însă foarte supărată când a aflat că Dani s-a căsătorit în mare secret și nu a invitat-o și pe ea la nunta. I-a reproșat asta chiar la Neatza, unde a fost invitată să cânte noua sa melodie.

”-Ce bine că îmi iei tu interviu, că sunt supărată pe Dani, cine a cântat la el la nuntă, că vreau să ştiu?!

-Erau nişte fete pe acolo.

-Am avut o prietenie, dar uite că trebuia să se încheie cumva.

-Noi (n.red. Răzvan și Dani) ne-am ocupat de programul artistic, să știi, nu ai de ce să te superi pe el”, a fost dialogul dintre Raluka și Răzvan.

După ce au trecut peste acest episod ușor tensionat, Raluka a vorbit și despre noua sa piesă, ”Îndrăgostiți neuniform”, care a ajuns deja în trending pe YouTube.

”Am filmat două clipuri în ziua aia, cizmele mele au rezistat foarte bine. Sper că în vara asta încep concertele, am în calendar câteva date puse, dar nu ştiu dacă se țin sau nu”, a mai dezvăluit Raluka despre proiectele sale.

Cântăreaţă celebră, reproş neaşteptat adus lui Dani Oţil. De la ce a pornit totul
S-a zvonit că Raluka şi Pepe ar avea o relaţie

Are Raluka o relație cu Pepe

Despre Raluka s-a vorbit în ultima perioada că ar avea o relație cu cântărețul Pepe, după ce acesta s-a despărțit de Raluca Pastramă. Zvonurile au început să apară după ce artiștii s-au afișat de mai multe ori împreună și au lăsat să se vadă unele gesturi apropiate între ei la emisiunea Te Cunosc de Undeva. Ulterior, Pepe și Raluka au infirmat aceste speculații, spunând că îi leagă doar o prietenie veche.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI