Cântăreaţa cel mai bine plătită din România. Face show cu fiecare ocazie, toată lumea o vrea

Ioana Bucur 28.10.2021, 10:40
Cântăreaţa cel mai bine plătită din România. Face show cu fiecare ocazie, toată lumea o vrea

Ce ar putea transforma o nuntă, un botez sau orice alt eveniment privat într-un adevărat spectacol de neuitat pentru invitați? Muzica. Doar că distracția vine cu un preț pe măsură. În funcție de locație, numărul celor din trupă și din echipa din spatele scenei sau durata recitalului, tarifele și pretențiile artiștilor sunt diferite și, uneori, uluitoare. Află cine este cântăreața cel mai bine plătită din România.

Cât costă să îți cânte un artist celebru la petrecere

O nuntă ca un concert. Sună bine, nu? Orice eveniment la care participanții petrec pe muzica unora dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști de la noi din țară va fi, cu adevărat, memorabil. Cu toate că pentru mulți ar fi un vis, puțini sunt cei care își pot permite să îl transforme în realitate.

Din fericire, România nu duce lipsă de artiști, iar tarifele sunt aproape pentru toate bugetele. Dacă nu poți oferi mai mult de 5.000 de euro pentru programul muzical, îi poți avea pe scenă pe: Lidia Buble, Anna Lesko, Ruby, Anda Adam, Bere Gratis, Taraful Cleante și Diana Matei, Proconsul, Pepe, Antonia, Puya, Mandinga, Lora, Vița de Vie sau, după preferințe: Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea.

Peste 5.000 de euro cer Clejanii, Vama, Zdob și Zdub, Ovidiu Lipan Țăndărică, Voltaj.

Cântăreaţa cel mai bine plătită din România
Loredana si Delia

Cât cere și cine este cântăreața cel mai bine plătită din România

La categoria „grea” îi regăsim pe Ștefan Bănică Jr, Andra, Loredana Groza, Delia, Horia Brenciu.

Tariful cerut de Ștefan Bănică nu va fi niciodaă mai mic de 11.000 de euro, la care se adaugă și TVA. La spectacolele susținute în afara Bucureștiului, el cere 1,5 euro pe kilometru, pentru transport, 10 camere duble, și un apartament, la hoteluri de 4 stele, plus masă pentru 21 de persoane.

Andra cere tot 11.000 de euro, plus TVA, cazare la hotel de patru stele, 7 camere duble și două single și masă pentru 16 persoane. Iar Horia Brenciu are un tarif cuprins între 10.000 și 14.000 de euro, pentru el și echipa sa, formată din 9 persoane.

Tot pe podium se află și Loredana Groza. Jurnaliștii redacției Playtech -Impact.ro au aflat tarifele talentatei artiste. Ea cere, la petrecerile corporatiste, la mall-uri sau în aer liber suma de 15.000 de euro, cu TVA, iar la nunți, botezuri și petreceri în restaurante mai lasă la preț, până la 11.000 de euro, plus TVA. Loredana Groza solicită, în turnee, camere la hoteluri de patru stele, adică o suită, 6 single și 8 duble, cu mic dejun inclus. Are 24 de persoane în staff.

Cântăreaţa cel mai bine plătită din România este Delia. Jurata „X Factor” și „iUmor” își alege cu mare atenție aparițiile, preferând să aibă contracte mai puține, dar mai scumpe. Artista cere, la un spectacol, susținut în cluburi, aer liber, în mall-uri sau la petrecerile corporatiste, între 15.000 și 19.000 de euro, plus TVA.

Dacă evenimentul implică deplasarea în afara Bucureștiului, organizatorii trebuie să îi asigure cazare, la un hotel de 4 stele, mai exact 5-6 camere duble și 3 single, plus masa pentru 11-13 persoane. Iar pentru un show gen „Acadelia”, cu 28 de colaboratori, ea cere 29.000 de euro, plus TVA, pentru 70 de minute de recital.