Cântăreaţa care nu participă la campanii de caritate dintr-un motiv neaşteptat. “Lumea poate spune că sunt scorpie”

Badea Violeta 15.09.2021, 15:36
Cântăreaţa care nu participă la campanii de caritate dintr-un motiv neaşteptat. “Lumea poate spune că sunt scorpie”

Feli Donose a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Vocea României”, de la postul de televiziune Pro TV. Artista a impresionat atunci cu calitățile sale vocale și a reușit să devină un nume cunoscut în lumea muzicii. Deși se bucură de succes, ea a lăsat cariera, pe locul doi, pentru copilul său. De când a devenit mamă, artista și-a dat seama cât de important este să fii sinceră și a dezvăluit, într-o emisiune TV, de ce nu participă la campanii de caritate.

Feli a făcut declarații emoționante

În anul 2018, Feli aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Nora Luna. Imediat după ce a născut, cântăreața a luat decizia de a nu mai participa la concerte sau evenimente pentru a petrece mai mult timp cu micuța sa. Astăzi, 15 septembrie, vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” și a povestit ce a învățat în toată această perioadă. Iată ce mărturisiri emoționante a făcut.

„Mă bucur că am revenit pe scenă, îmi era dor de tot. Am stat destul acasă în ultimii doi ani. Micuţa mea e în al doilea an de grădiniţă, e foarte bine, îi place. Creşte, vorbeşte mai mult decât mine. E o fire sensibilă, empatică, încăpăţânată, sunt mândră tare de ea. Am reuşit să îmi cunosc copilul cu pandemia asta. Înainte nu o vedeam cu săptămână, îmi era foarte greu. Învăţ multe lucruri de la ea, îmi dă o siguranţă aparte.

Am învăţat să am răbdare, să fiu mai sinceră, e foarte sănătos să nu fiu pe placul tuturor. Oamenii care mă iubesc mă iubesc pentru ceea ce sunt. Motivul pentru care nu fac acte de caritate e fapt că accept dar doar rezonez cu adevărat, merg pe ceea ce îmi spune inima.

Mă implic doar dacă simt, aşa cum e cazul campaniei pentru copiii cu autism. Nu vreau să par bunătatea întruchipată dacă nu simt asta. Lumea poate spune că sunt scorpie, lumea nu acceptă un “nu”. Consider că dacă faci un bine nu trebuie să îl spui peste tot. Fac bine în felurile în care pot, nu vreau să mă laud.”, a spus Feli.

Feli Donose, Catalin si fetita lor
Feli Donose, Catalin si fetita lor

Feli nu se consideră o mamă perfectă

Feli a mai declarat că exclude varianta de a exista mama perfectă, fiindcă toate femeile își doresc, la un moment dat, un moment de respiro. Vedeta a mai povestit că cea mică nu pare încântată să-i calce pe urme.

„Nu există mama perfectă. Am momente în care îmi doresc să fiu singură. Îi spuneam lui Cătălin că vreau să ieşim noi doi undeva.

Am plecat în Braşov două zile, a treia zi ne-am urcat în maşină şi ne-am întors acasă. Toate mamele îşi doresc să aibă momente de respiro, dar puţine recunosc. Viaţa reală e cu bune şi cu rele, nu e perfectă.

Fiica mea e singura care îmi spune să nu cânt. Nu cred că o să îmi calce pe urme. O să o dăm la şcoala de muzică, să vedem dacă iese ceva, dar nu o vom forţa. Îmi doresc să scot o piesă cu ea”, a povestit Feli, la „Vorbeşte Lumea”.