Cântăreața Adda, mesaj neașteptat despre concurenții de la Asia Express. Fanii au reacționat imediat

Redacția IMPACT 29.03.2020, 13:30
Cântăreața Adda, mesaj neașteptat despre concurenții de la Asia Express. Fanii au reacționat imediat

Experiența Asia Express le-a schimbat cu siguranță pe vedetele de la noi. Cântăreața Adda a oferit mai multe detalii, din culisele show-ului de pe Antena 1, rămase neștiute până acum. În respectiva imagine apar și vedeta, alături de soțul ei, cuplul din emisiune pe care mulți fani îl consideră unul controversat, din pricina comportamentului avut.

Cântăreața Adda, mesaj neașteptat despre concurenții de la Asia Express

Vedetele de la Asia Express apar într-o fotografie demnă de pus în ramă, făcută publică de nimeni alta decât Adda. Artista a decis să scoată din sertarul cu amintiri, din cadrul show-ului difuzat de Antena 1, o imagine cu care să își bucure fanii. Efectul a fost unul pe măsură, pentru că artista a stârnit un val de reacții, odată cu imaginea de pe Instagram.

Cântăreața Adda, mesaj neașteptat despre concurenții de la Asia Express. Fanii au reacționat imediat
Adda a publicat imaginea de colecție cu concurenții Asia Express, pe Instagram

Totodată, respectiva poza a mai venit la pachet și cu o descriere pe măsură, oferită de către aceasta. Ea și soțul ei, Cătălin Rizea, încă fac parte din concursul transmis pe Antena 1, în prezent, fiind în conflict cu echipa formată din Alex Abagiu și Radu.

Deși se spune că o imagine face cât foarte multe cuvinte, Adda a preferat să aplice și câte o descriere, personalizată pentru fiecare dintre protagoniștii din fotografie. Tensiunile au fost de foarte multe ori la maximum, pe perioada filmărilor pentru sezonul 3 din Asia Express. De aceea, cântăreața a oferit detalii cât se poate de sincere.

Artista a stârnit imediat reacții

„Vă rog să studiați cu atenție fețele noastre și să citiți textul! / Speak – Oari ci Dumnezieu facim mâini? Cini m-o pus s’vin în Asia Express?
/ Stefania- Ștefan zâmbește că te omor! /Ristei Mic- Oare ce mai mâncăm?/ Ristei Mare – Legenda spune că peste 5 ani ăștia o să joace încă amuleta! / Radu – Deci mâine îmi iau pantalonii și tricoul ăla, bun… am și șosete asortate. E ok! Am rădacinile vopsite! /Abagiu – Aloo producția! De ce stă Adda în fața mea? Trebuie să stea în spate, că e cea mai slabă! Așa ceva este inadmisibil! / Catalin – Unde suntem? Cine sunt oamenii ăștia? Addutz, calmează-te și spune-mi a 15982715282628292751916 oară ce scria pe panou și ce avem de făcut! / Adda – Vreau să bat și să omor pe cineva! Și apoi să-mi bag toate, dar nu pot acum pentru că toată lumea e foarte drăguță. Însă, e și maine o zi…. P.S.: tratați textul cu amuzament și relaxați-vă! Ce a fost în Asia a rămas acolo, pentru noi, cel puțin”, a transmis Adda, pe Instagram.

La rândul lor, prietenii virtuali ai vedetei Asia Express au reacționat pe măsură. Printre comentariile amuzante s-au regăsit și cele prin care talentul scriitoricesc al artistei a fost foarte apreciat.

„Ce bine le-ai zis”, „Foarte haioasă descrierea” sau „Cât de bine ai descris! Îmi place să vă văd așa! Cel mai tare sezon Asia Expres”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Urmăriți Impact.ro și pe