Când va începe sezonul 10 Românii au Talent. Anunț oficial făcut de PRO TV

Când va începe sezonul 10 Românii au Talent la PRO TV

Românii au Talent, unul din cele mai așteptate show-uri de talente din România va debuta în primăvara aceasta la PRO TV cu sezonul numărul 10.  Fanii sunt în delir și se declară nerăbdători cu privire la debutul noului sezon, care se anunță a fi unul plin de surprize. Care este data exactă la care va începe emisiunea Românii au Talent?

Când se va difuza prime ediție a sezonului 10 Românii au Talent, la PRO TV

Românii au talent revine pe micile ecrane din luna februarie cu sezonul numărul 10.  Se anunță numeroase surprize! Noul sezon al show-ului are premiera pe data de 7 februarie (vineri), ora 20:30. Așa cum te-ai obișnuit deja, juriul va fi format ca și în sezonul trecut din: Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Echipa de jurați de la Românii au Talent

Echipa de jurați de la Românii au Talent

De asemenea, prezentatorii show-ului de talente rămân celebrii Pavel Bartoș și Smiley.

”Este un sezon spectaculos cu numere noi și foarte neobișnuite. Ne mirăm cum de vin încontinuu atâtatea talente. Anul acesta au venit mai multe ca oricând. Chiar și 10 golden buzz-uri au fost prea puține.”, anunță simpaticii prezentatori ai postului PRO TV.

Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului Românii au Talent de la PRO TVPavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului Românii au Talent de la PRO TV

Filmările pentru cel mai iubit show de televiziune au început încă din luna octombrie, iar în curând vor putea fi vizionate și de către telespectatori.

Andra, jurata care se află la masa juriului ”Românii au talent” încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua ediție. Noutatea care va fi adusă odată cu noul sezon al show-ului Românii au talent constă în faptul că fiecare jurat va avea opțiunea de a apăsa de două ori pe butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și care vor fi propulsați direct în etapa semifinalelor. Aceeași regulă se aplică și pentru Smiley și Pavel Bartoș.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.

De asemenea, și Florin Călinescu a făcut câteva declarații înainte de începerea sezonului cu numărul 10. Juratul a spus că el apreciază toți concurenții care își fac curaj să vină la emisiune, chiar dacă nu trec mai departe și are aceeași pretenție și din partea publicului. „Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!”, a declarat Florin Călinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI