Când va începe noul sezon Asia Express. Fanii așteptau cu nerăbdare această veste. Anunț oficial

Diana Radu 07.01.2020, 15:14
Când va începe noul sezon Asia Express. Fanii așteptau cu nerăbdare această veste. Anunț oficial

Producătorii de la Antena 1 au făcut anunțul despre cel mai așpteptat show de televiune pe contul oficial de Instagram. Emisiunea Asia Express va fi difuzată pe micile ecrane începând cu luna februarie. Așdar, mai este foarte puțin până când fanii își pot urmări preferații din sezonul 3 al celui mai dur reality show din România.

Antena 1 a făcut anunțul oficial! Asia Express va începe în luna februarie

„Asia Express va începe în februarie! Nu mai este mult… cine e nerăbdător să ridice mâna sus”, este mesajul postat pe contul oficial de Instagram al emisiunii. Postarea a adunat 13, 218 like-uri și foarte multe comentarii de la fanii care sunt nerăbdători să vadă noul sezon al emisiunii. ”În sfârșit, abia aștept să înceapă!”, „Ce mi-ar plăcea să știu și data” și „Nu se poate face de două ori pe an?”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de telespectatorii.

Show-ul care urmează să fie difuzat pe Antena 1 va prezentat de frumoasa prezentatoare Gina Pistol și de co-prezentatorul său Oase, care a fost concurent al show-ului în sezonul 2 Asia Express.

antena 1, asia express, februarie
Antena 1 a făcut anunțul oficial! Asia Express va începe în luna februarie

Cuplurile de vedete care se vor lupat în sezonul 3 Asia Express pentru premiul cel mare de 30.000 de euro, au plecat la jumătatea lunii octombrie pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan. Pe lista concurenților se află următoarele celebrități:

  • Speak și Ștefania, iubita lui
  • Sorin Bontea și Răzvan Fodor
  • Adda și Cătălin, soțul ei
  • Nico și Alexandra, fiica ei
  • Nico și Alexandra, fiica ei
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Alex Velea și Mario Fresh
  • Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun

Concurenții noului sezon Asia Express au la dispoziție doar un dolar pe zi și sunt nevoiți să-și găsească singuri de mâncare, cazare și transport. Însă, pentru acest lucru trebuie să treacă peste toate barierele culturale și lingvistice și să iasă din zona de confort, adică să-și depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan. Cele două destinații au mai fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă, anunță reprezentanții postului.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe