Când va fi teledonul de pe Antena 1 care strânge bani pentru spitalele din România și ce vor face vedetele postului

Mai mulți jurnaliști au gândit o inițiativă menită să ofere ajutor oamenilor din linia întâi, adică a cadrelor medicale care se ocupă în această perioadă de pacienții infectați cu coronavirus. Cum va arăta proiectul?

Cum se va desfășura teledonul de pe Antena 1

Dan Negru, Alessandra Stoicescu, Mihai Morar şi Mihai Gâdea vor fi gazdele unui teledon, mai precis a unei emisiuni care va fi difuzată simultan, pe canalele Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV.

Prin intermediul acestui teledon, jurnaliștii propun strângeri de fonduri pentru medicii și asistentele care se ocupă în aceată perioadă critică de bolnavii infectați cu noul coronavirus. Banii care se vor strânge vor fi folosiți pentru utilarea secțiilor de terapie intensivă cu echipamentele necesare, scrie Pagina de Media.

Vedetele Intact Media se vor ocupa, fiecare în parte de o anumită cauză. Astfel, Alessandra Stoicescu se va ocupa de donațiile din zona de business, Mihai Gâdea va gestiona donațiile primite pentru medici, Dan Negru menține legătura cu vedetele care vor prelua apelurile de teledon, în vreme ce Mihai Morar va aduce în atenția publicului poveștile impresionante ale românilor de pretutindeni care s-au luptat cu coronavirusul, mai scrie Pagina de Media.

Situația actuală privind răspândirea noului coronavirus indică faptul că 794 de români au fost diagnosticați cu acest virus, în vreme ce alte 13 și-au pierdut viața. 79 de persoane au fost vindecate, după ce au intrat în contact cu COVID-19. Creșterea numărului de cazuri de îmbolnăviri în România a determinat o suspendare forțată, dar temporară a multor business-uri și companii. Situația din punct de vedere economic este una destul de instabilă în prezent și afectează numeroase arii de activitate, de la industrie și manufactură și până la marketing, artă și entertainment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI