Când va fi prima extragere la Loto 6/49. Anunțul Loteriei Române

Redacția IMPACT 12.06.2020, 18:11

Noile măsuri de relaxare anunțate vineri de guvern fac loc jocurilor de noroc să intre înapoi în viața românilor. Românii vor avea voie să-și încerce din nou norocul și vor avea dezlegare și la Loteria Română. Ultima extragere organizată de Loteria Română a fost pe 19 martie.

Prima extragere Loto 6/49. Anunțul mult-așteptat de toți românii

Din 19 martie nu a mai fost organizată nicio extragere. Toate sediile Loteriei Române au fost închise. Săptămâna viitoare se vor deschide multe dintre centrele Loteriei Române  și va fi organizată și prima extragere.

Primele extrageri loto vor fi organizate duminica viitoare. Reprezentanții Loteriei Române vor lua măsurile care se impun, atât de distanțare socială, cât și de igienă a spațiului, astfel încât să fie în acord cu măsurile impuse de Guvernul României.

„În agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc”, se arată în comunicatul remis publicității de Loteria Română.

Se dă dezlegare la jocuri de noroc
Se dă dezlegare la jocuri de noroc

Care sunt condițiile impuse de guvern

Angajații vor purta măști de protecție, viziere și mănuși de unică folosință. De asemenea, și jucătorilor le revine obligația să poarte măști de protecție și să respecte distanțarea socială.

„Este un moment așteptat de toți angajații Loteriei Române și, bineînțeles, de către toți jucătorii noștri, cărora le mulțumim pentru fidelitate și încredere. (…) Indiferent de perioadele traversate, rolul social și misiunea Loteriei Române au rămas neschimbate: crearea fondurilor necesare finanțării unor proiecte de interes public național prin oferirea de jocuri sigure și responsabile”, a spus Sebastian Moga, directorul general al Loteriei Române.

Noile măsuri de relaxare au fost luate vineri, în urma ședinței de guvern din ziua precedentă. Acestea privesc și categoria jocurilor de noroc, publice și private. Este decizia guvernului ca, începând cu 15 iunie, operatorii economici din această categorie să-și poată relua activitatea, în condițiile impuse de Hotărârea de Guvern.

Urmăriți Impact.ro și pe