Când va fi înmormântat Costin Mărculescu. Locul de veci nu va mai fi lângă mamă și bunică

Rădulescu Valentin 11.06.2020, 17:02

Costin Mărculescu era cunoscut mai ales pentru rolul interpretat în „Liceenii”, dar și din numeroasele apariții la TV. De curând actorul a fost găsit de către pompieri și polițiști fără suflare în cadă, iar după ultimele teste de la INML trupul actorului va fi dat pentru înmormântare.

Când va avea loc înmormântarea lui Costin Mărculescu?

Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit în cursul zilei de miercuri spre joi în cada apartamentului său în stare avansată de putrefacție. Potrivit informațiilor de la Institutului Național de Medicină Legală, Costin Mărculescu ar fi murit în urma unui infarct. Totodată, apropiații așteaptă să afle și rezultatele testelor toxicologice din care reiese dacă actorul a consumat substanțe interzise, alcool sau medicamente înainte de deces.

Apropiații vor putea spune ultimele cuvinte în ziua de sâmbătă la cimitirul „Sfântul Gheorghe Nou”, acolo unde va avea loc înmormântarea după ce se vor efectua ultimele teste, potrivit informațiilor de la antenastars.ro. Inițial se credea că trupul neînsuflețit va fi depus la capela Reînvierea, acolo unde sunt îngropate mama și bunica lui Costin Mărculescu.

Când va fi înmormântat Costin Mărculescu. Locul de veci nu va mai fi lângă mamă și bunică
Când va fi înmormântat Costin Mărculescu. Locul de veci nu va mai fi lângă mamă și bunică

Sora lui Costin Mărculescu în stare de șoc

Sora sa se află printre persoanele apropiate ale actorului răpuse de durerea pierderii. Aceasta a intrat în stare de șoc și nu a putut merge la INML pentru a afla ultimele informații. În locul ei a mers însă soțul, cumnatul lui Costin Mărculescu. Actorul a fost găsit mort pe data de 10 iunie, iar primele informații au apărut după ce autoritățile au alertat jurnaliștii de la Xtra Night Show.  Totodată, în urma cu ceva timp actorul a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său.

„Ăsta este regretul meu, că nu am avut şi nu am copii care să fie acum mari, să se bucure de mine, să se mândrească cu mine şi cu realizările mele şi să fie prietenii mei”, a povestit în urmă cu ceva timp Costin Mărculescu.

Urmăriți Impact.ro și pe