Când va avea loc, de fapt, nunta Simonei Halep. Primele dezvăluiri despre dată, făcute de tatăl sportivei

Badea Violeta, Coteț Alexandru 29.07.2021, 13:25
Când va avea loc, de fapt, nunta Simonei Halep. Primele dezvăluiri despre dată, făcute de tatăl sportivei

Zilele trecute au apărut în presă o serie de articole referitoare la faptul că Simona Halep s-a cununat cu alesul inimii sale, Toni Iuruc. Totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă. De fapt, a fost vorba doar despre o petrecere de logodnă, un obicei machedonesc prin care mirii  își iau „rămas bun” de la părinți. Iată când va avea loc, de fapt, nunta Simonei Halep. Primele dezvăluiri despre dată, făcute de tatăl sportivei!

Când va avea loc, de fapt, nunta Simonei Halep

Vineri, 23 iulie, Simona a strălucit la petrecerea de logodnă. Sportiva a îmbrăcat o rochie roșie, cu umărul gol și a purtat sandale cu toc înalt. Partenerul său, Toni Iuruc, i-a fost întotdeauna aproape și cei doi îndrăgostiți par pregătiți să ducă relația la următorul nivel.

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani și au împlinit o lună de când și-au anunțat logodna. Cei doi au părut extrem de fericiți, iar invitații s-au bucurat de atmosferă și de locația superb decorată, de la Izvorani. Cei doi viitori miri i-au avut aproape pe toți cei dragi, nașii, familia și câteva rude.

Tatăl Simonei, Stere Halep, a făcut câteva declarații, în exclusivitate pentru playsport.ro, și a dezvăluit când va avea loc, de fapt, nunta fiicei sale. Conform acestuia, cei doi nu au ales încă o dată oficială a celui mai important moment din viața lor.

„Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Cununia civilă va avea loc în acest an”, a declarat Stere Halep, citat de sursa de mai sus.

Cand va avea loc, de fapt, nunta Simonei Halep
Cand va avea loc, de fapt, nunta Simonei Halep

Primele dezvăluiri despre dată, făcute de tatăl sportivei

Stere Halep spune că este foarte fericit pentru alegerea pe care a făcut-o Simona. Tatăl sportivei l-a descris pe Toni Iuruc ca fiind un băiat bun și a dezvăluit că sportiva le-a cerut părerea în legătură cu alesul inimii sale.

„E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, daca ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, sub mere nu pot cădea pere”, a mai spus tatăl sportivei.

Stere Halep a mai precizat că așteaptă cu nerăbdare momentul în care Simona o să-i dăruiască un nepoțel sau o nepoțică. Tatăl sportivei cunoaște deja acest sentiment, fiind deja bunic din partea fiului său.

„Eu sunt deja bunic, din partea fiului, știu cum e. Iar când o vrea Dumnezeu, o să ne dăruiască și ea un nepoțel sau o nepoțică. Bineînțeles că ne dorim asta”, a spus Stere Halep.