Când și în ce condiții va avea loc înmormântarea fostului portar al Stelei, Martin Tudor. Anunțul plin de durere al apropiaților

Când și în ce condiții va avea loc înmormântarea fostului portar al Stelei, Martin Tudor. Anunțul plin de durere al apropiaților

Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, decedat la vârsta de 43 de ani, va fi înmormântat vineri, 3 aprilie, în județul Vâlcea, în condițiile speciale.

Când și în ce condiții va avea loc înmormântarea fostului portar al Stelei, Martin Tudor. Anunțul plin de durere al apropiaților

Dispariția fulgerătoare a lui Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a bulversat întreaga suflare fotbalistică din România. Mai avea câteva zile până la împlinirea vârstei de 44 de ani. Și doar două până la aniversarea fiicei sale, Carla, care chiar joi, 2 aprilie, a împlinit 19 ani. Dar numai de aniversare nu-i arde acum fiicei lui „Tudorică”, în momente în care este devastată de durere după pierderea tatălui său. Este și motivul pentru care înmormântarea va avea loc vineri, 3 aprilie, la Ștefănești (județul Vâlcea), în localitatea natală a părinților lui Martin Tudor. Va fi o ceremonie funerară săracă, la care vor participa, conform prevederilor instituite de Starea de Urgență din România, maxim 8 persoane!

Devastat de veste este și Victor Pițurcă, antrenor care a colaborat în mai multe rânduri cu Martin Tudor. La Steaua București, unde Martin Tudor și-a început cariera de antrenor cu portarii, apoi la Universitatea Craiova și la echipa națională a României.

„A plecat fulgerător dintre noi, când nici nu împlinise 44 de ani! Azi, 2 aprilie, Carla, fata lui împlineste 19 ani! Nu a mai apucat să se bucure de moment. Este și motivul pentru care familia a hotărât să-l înmormînteze vineri, 3 aprilie.”

Martin Tudor și fiica sa, Carla

Se ia  în calcul un meci în memoria lui „Tudorică”

Foștii colegi se gândesc la un meci special în care să fie omagiat Martin Tudor. Un meci care va avea loc, probabil, în toamna acestui an, chiar la Drăgășani. Evident dacă virusul COVID-19 nu le va da planurile peste cap. Se va ocupa de organizarea meciului fostul fotbalist Sorin Radu.

Cu speranța că vom scăpa de Covid 19, în memoria lui, la data de 16 septembrie voi organiza un meci demonstrativ, la Drăgășani, localitatea natală a părinților săi și locul unde va fi înmormântat.

La partidă vor participa mulți dintre foștii coechipieri ai lui „Tudorică” de la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare și Steaua București, nu înainte ca aceștia să depună coroane de flori la cimitir!
Drum bun, Gicane! Odihnească-te în pace!”, este mesajul postat de Sorin Radu, pe Facebook.

Martin Tudor a decedat luni, 30 martie, la Reșița, în urma unui infarct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI