Când se joacă CFR Cluj – Sevilla în șaisprezecimile Europa League. E cel mai important meci al primăverii pentru o echipă românească

Apostol R. Ștefan / 18.02.2020, 16:09
Când se joacă CFR Cluj – Sevilla în șaisprezecimile Europa League. E cel mai important meci al primăverii pentru o echipă românească

Când se joacă CFR Cluj – Sevilla în șaisprezecimile Europa League. Partida e cel mai important meci al primăverii pentru o echipă românească de club, ardelenii având în față o formație cu adevărat de prim plan a fotbalului mondial.

Când se joacă CFR Cluj – Sevilla în șaisprezecimile Europa League

Ardelenii și andaluzii vor juca joi, 20 februarie, pe Dr. Constantin Rădulescu, manșa tur a șaisprezecimilor Europa League. Partida va începe de la ora 19.55. Returul este programat o săptămână mai târziu, în Spania, pe stadionul Ramón Sánchez-Pizjuán.

În dubla manșă pe care o va juca campioana României împotriva celor de la Sevilla se va folosi sistemul VAR. UEFA a implementat sistemul de asistență video și în Europa League din acest sezon.

Partida de la Cluj va fi condusă de o brigadă de arbitri din Germania, cu Denis Aytekin la centru, acesta fiind ajutat de Eduard Beitinger şi Dominik Schaal. Al patrulea arbitru va fi Patrick Ittrich, în timp ce din camera VAR vor superviza Daniel Siebert (arbitru VAR) şi Bibiana Steinhaus (asistent VAR).

Denis Aytekin a fost atbitrul partidei pe care România a jucat-o împortiva naționalei Spaniei, în luna septembrie a anului trecut pe Arena Națională, meci încheiat cu victoria spaniolilor, scor 2-1.

Când se joacă CFR Cluj - Sevilla în șaisprezecimile Europa League. E cel mai important meci al primăverii pentru o echipă românească
Când se joacă CFR Cluj – Sevilla în șaisprezecimile Europa League. E cel mai important meci al primăverii pentru o echipă românească

Sevilla ținută în șah de Espanyol

Fc Sevilla, echipă antrenată de Julen Lopetegui, trece printr-o perioadă nu prea fastă în acest moment. Andaluzii erau foarte aproape să piardă meciul împortiva celor de la Espanyol Barcelona, ultima clasată din campionatul spaniol. Sevilla a fost condusă cu 2-1, dar în cele din urmă a reușit să obțină un punct, iar meciul s-a terminat 2-2.

Unul dintre cei mai în formă jucători de la Sevilla este Lucas Ocampos, acesta reușind să deschidă scorul în primul sfert de oră al meciului, însă jucătorul celor de la Espanyol, Adri Embarba a reușit să egaleze până la pauză. Espanyol  spera să ia toate punctele, gruparea intrând  în avantaj după reușita lui Wu Lei, dar Suso, jucătorul venit de la Milan, a făcut 2-2 în minutul 80, după ce oaspeții au rămas în 10 oameni.

CFR Cluj, remiză împotriva Viitorului Constanța

CFR Cluj, echipa antrenată Dan Petrescu, a remizat în penultima etapă din sezonul regulat împortiva echipei lui Gheorghe Hagi, Fc Viitorul Constanța.  Mihai Bordeianu a avut prima ocazie după cinci minute, iar Dan Petrescu a schimbat imediat în atac. L-a scos din joc chiar pe tânărul Andrei Joca, titularizat în premieră, și l-a introdus pe Bilel Omrani.

Ciprian Deac a fost aproape de gol, în timp ce Viitorul a răspuns prin golgheterul Gabirel Iancu. Până la pauză, și Valentin Costache a ratat o ocazie mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI