Când se întoarce Adela Popescu la tv. „Să vedem ce mi se potrivește”

Badea Violeta 23.03.2023, 23:04

După marea finală a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Adela Popescu și-a luat o pauză bine meritată de la televiziune. Vedeta s-a axat mai mult pe familie, iar fanii săi și-au pus întrebarea dacă nu cumva aceasta a renunțat la meseria de prezentatoare. Ei bine, partenera lui Radu Vâlcan a venit recent cu lămuriri.

Adela Popescu a făcut anunțul. Când revine pe micul ecran

De curând, Adela Popescu a decis să-și liniștească fanii. Soția lui Radu Vâlcan a declarat, în cadrul unui interviu, că nu a renunțat definitiv la televiziune, ci și-a luat doar o pauză.

În plus, vedeta a anunțat că va reveni pe micul ecran, dar nu chiar atât de curând pe cât și-ar dori admiratorii săi, ci abia din toamnă. În ce proiect va fi implicată fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea”? Ei bine, iată mărturisirile vedetei.

„Acum sunt tot felul de discuții, cel mai probabil în toamnă, așa discutăm acum, vedem exact ce proiect mi se potrivește, în punctul acesta suntem”, a declarat, pentru Playtech Știri, Adela Popescu.

„„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a început imediat după „Vorbește lumea”, după niște ani în care eu la două luni după ce nășteam eram deja pe post.

Și a fost minunat, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar grea. Și am stat așa un pic și am zis: am nevoie pur și simplu de odihnă. Adică un om care se trezește la 8.00 și adoarme la 8.30, înseamnă că este un om foarte obosit, extenuat pur și simplu. Și atunci nu, trebuia să mă odihnesc efectiv și asta fac și mă simt minunat”, a precizat vedeta pentru aceeași sursă.

Citește și Motivul pentru care Adela Popescu a trebuit să-și ceară iertare în fața tuturor. Soțul ei, Radu Vâlcan, a fost principalul vizat!

Adela Popescu
Adela Popescu

Ce alte proiecte mai are în plan

În cadrul aceluiași interviu, Adela Popescu a mărturisit că nu va renunța nici la muzică. Totodată, vedeta a spus că e în negocieri și pentru un film de lungmetraj.

„În perioada asta am discutat despre o piesă compusă de Eneli, este o propunere pe care mi-a făcut-o mai de mult și este o piesă care îmi place foarte mult. Mi-a zis: „Hei, facem piesa! Hai să facem piesa!”.

Și ea s-a apucat să lucreze. Sunt în niște discuții pentru un film de lungmetraj și pentru alte proiecte, dar acum sunt discuții”, a mai adăugat soția lui Radu Vâlcan, potrivit sursei citate.

Citește și Aparatul pe care Adela Popescu și l-a pus în casă. „Vă vine sau nu să credeți, este adevărat”!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...