Când se difuzează „Singur Acasă” pe PRO TV în decembrie 2020. Primul film e cu mult înainte de Crăciun

Andreea Bisinicu 19.11.2020, 16:02
Când se difuzează „Singur Acasă” pe PRO TV în decembrie 2020. Primul film e cu mult înainte de Crăciun

Când se difuzează „Singur Acasă” pe PRO TV în decembrie 2020. Primul film e cu mult înainte de Crăciun. Pe ce dată vom putea urmări cel mai iubit film de sărbători.

Când se difuzează „Singur Acasă” pe PRO TV în decembrie 2020

Cum îți dai seama că vine Crăciunul? Rulează „Singur Acasă” pe PRO TV. „Merry Christmas, you filthy animal” va răsuna iar în casele românilor, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cui nu-i place filmul „Singur Acasă”? Pe vremea când Macaulay Culkin era cel mai simpatic și talentat copil-actor, de 30 ani încoace ne făce să râdem cu lacrimi de fiecare dată când părinții îl uită pe Kevin singur acasă și pleacă în vacanțe, fără el.

Recent, pe rețelele de socializare, au apărut tot felul de glumițe care spun că, în acest an, Kevin nu va mai rămâne singur, din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate astea, cei de la PRO TV nu se dezic și au programat ca primul film din celebra serie să ruleze pe TV pe data 5 decembrie 2020, la ora 20.00.

Te poți gândi la un cadou mai plăcut pentru cei mici și cei mari pentru seara în care vine Moș Nicolae? Tot pe 5 decembrie postul din Pache Protopopescu a programat de la 22:00 filmul „Jaf cu stil”, în regia lui Zack Braff.

„Este pentru a 16-a oară, de când există măsurătorile TV, când Pro TV difuzează faimosul film de Crăciun, cu Macaulay Culkin în rol principal. Anul trecut Pro TV a anunțat că va difuza „Singur Acasă” pe 7 decembrie, iar în următoarele săptămâni a programat următoarele două părți”, scriu cei de la Pagina de Media.

Macaulay Culkin a devenit faimos datorita rolului lui Kevin McCallister din „Singur Acasa”, in 1990
Macaulay Culkin a devenit faimos datorita rolului lui Kevin McCallister din „Singur Acasa”, in 1990

Cum și-a decorat un american casa exact ca în filmul „Singur Acasă”

Filmul „Singur Acasă” a devenit emblematic pentru perioada sărbătorilor iernatice. Oameni din toate colțurile globului, fie copii sau adulți, se adună în fața televizoarelor, pentru a urmări peripețiile prin care trece Kevin, atunci când trebuie să-și protejeze casa de hoții Harry și Marv.

Un american iubește atât de mult acest film, încât și-a decorat propria casă în stilul celei în care locuiesc Kevin și familia sa. Când treci pragul casei bărbatului din Dallas ai impresia că pășești în interiorul locuinței familiei McCallister.

Nu lipsesc maşinuţele împrăştiate pe jos, nici cutiile cu vopsea prinse de o balustradă şi chiar un păianjen. Aşadar, musafirii trebuie să fie foarte atenţi pe unde păşesc. Pentru o noapte de cazare acolo, doritorii trebuie să scoată din buzunar 149 de dolari și primesc cadou o pizza.

Urmăriți Impact.ro și pe