Când revine Vlad la PRO TV. Surpriză uriașă pentru fanii serialului

Când revine Vlad la PRO TV. Surpriză uriașă pentru fanii serialului

Vești bune pentru iubitorii serialului Vlad de la PRO TV! Primele două sezoane vor fi redifuzate din data de 13 iulie. Astfel, până la apariția sezonului 3, fanii vor avea ocazia să vizioneze din nou de lun până joi, după jurnalul de știri de noapte începutul celei mai palpitante încercări de răzbunare.

Actorii din Vlad încep filmările pentru sezonul 3

În perioada în care se vor redifuza prime două sezoane din Vlad, actorii vor filma scenele pentru sezonul 3. După cum știți filmările pentru serial au fost suspendate din cauza pandemiei, însă acum actorii din Vlad sunt pregătiți să se întoarcă pe platourile de filmare și să reintre în pielea personajelor. Noile epidoade se anunță a fi unele pline de surprize.

Adrian Nartea, actorul care-l interpretează chiar pe Vlad spune că este nerăbdător să înceapă filmările, care au fost întreruote „în punctul de fierbere” al emisiunii. Actorul este încrezător că atât el cât și echipa vor veni cu forțe proaspete acumulate pe parcursul celor trei luni de pauză forțată impusă de pandemie.

„Au fost 3 luni de pauză forțată, pauză care la început a picat ca o pedeapsă, pentru că ne-a prins exact în “punctul de fierbere” al acțiunii. Însă am înțeles că e mai bine așa, să ne protejăm și mai ales să îi protejăm pe ceilalți. Am încercat să fac în izolare ceva productiv, neștiind când o să revenim la normal. Acum, iată, așteptarea a luat sfârsit, cu mare bucurie și entuziasm reîncepem munca la acest minunat proiect. Faptul că revenim pe platourile de filmare mă bucură și mă face și mai motivat. Am avut 3 luni de pauză în care ne-am recăpătat forțele și inspirația. Suntem gata pentru o nouă etapă a răzbunării lui Vlad”, a spus Adrian Nartea.

serial, vlad, pro tv, sezonul 3

Adrian Nartea, actorul care-l interpretează chiar pe Vlad

Și actrița Olimpia Melinte care interpretează rolul fostei iubite a lui Vlad spune că nu-i vine să creadă că, în sfârșit, se va întoarce la treabă.

„Până nu mă văd în fața camerelor și nu aud “Motor! Acțiune!” încă am senzația că e ireal ce se întâmplă. Am așteptat momentul acesta cu nerăbdare, pentru că ceea ce urmează să se întâmple în serial este atât de palpitant și de provocator, încât eram dornică să trecem prin secvențele scrise de Anghel Damian încă din martie, când am intrat în izolare”, a declarat Olimpia Melinte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI