Când revine Mihai Gâdea la emisiunea de la Antena 3. Fanii se vor bucura de o asemenea veste

Nicu Stan 02.08.2021, 14:21
Când revine Mihai Gâdea la emisiunea de la Antena 3. Fanii se vor bucura de o asemenea veste

Când revine Mihai Gâdea la emisiunea de la Antena 3. Fanii se vor bucura de o asemenea veste. Celebrul jurnalist a fost într-o bine meritată vacanță, astfel că revine din nou pe micul ecran. De când va putea fi văzut din nou la televizor, vedeți în articolul de mai jos.

Veste bună pentru fanii Sinteza Zilei. Mihai Gadea revine pe sticlă. De când?

S-a aflat când revine Mihai Gâdea la emisiunea de la Antena 3. Fanii se vor bucura de vestea că Mihai Gâdea revine începând de luni seara la Antena 3. Astfel, după vacanță, jurnalistul revine în prim-plan, cu cele mai tari subiecte, în emisiunea Sinteza Zilei.

Astfel, luni, 2 august 2021, începând cu ora 21.00, Mihai Gâdea va fi din nou gazda emisiunii ”Sinteza Zilei”, doar la Antena 3.

Mihai Gadea si sotia lui
Mihai Gadea si sotia lui

Sinteza Zilei, una dintre emisiunile importante din România

Fiind o emisiune de referință în format digital, „Sinteza Zilei” s-a impus ca producția în care se fac cele mai importante dezvăluiri din actualitatea românească.

De asemenea, Mihai Gâdea alături de invitații din platou oferă publicului toate punctele de vedere asupra celor mai importante evenimente petrecute peste zi.

Mihai Gâdea, afectat financiar de pandemia de coronavirus

Pe de altă parte, Mihai Gâdea, ca muți alți români de altfel, a fost afectat din punct de vedere financiar de pandemia de coronavirus. Afacerile i s-au dus în cap din cauza virusului ucigaș.

Soția jurnalistului Mihai Gâdea, Agatha Kundri, și-a făcut, acum câțiva ani, o grădiniță privată într-un cartier rezidențial din București. Din cauza pandemiei de coronavirus, grădinița a stat mai mult închisă în 2020, unii părinți considerând că este mai bine să îi retragă pe cei mici de la cursuri, astfel că încasările s-au subțiat definitiv.

Soția lui Mihai Gâdea a redus din personal

În acest context, soția lui Mihai Gâdea s-a văzut nevoită să reducă și din personal. Dacă înainte de pandemia de coronavirus avea 14 angajați, în timpul acesteia a mai rămas doar cu 8 angajați, după cum arată bilanțul depus la Ministerul Finanțelor.

În ceea ce privește cifra de afaceri, aceasta a avut parte de o scădere abruptă. Dacă în 2019, cifra de afaceri era de 903.000 de lei, în 2020 aceasta a ajuns la 345.000 de lei, o scădere de două ori și jumătate.

Ce datorii are firma soției lui Mihai Gâdea

Datoriile societății sunt de peste 100.000 de lei, însă sunt în scădere față de 2020. Astfel, la finalul lunii decembrie 2020, societatea avea în conturi 21.500 de lei. Firma soției lui Mihai Gâdea și a surorii sale, Naomi Memete, nu mai înregistrase cifre așa de proaste din anul 2015.

Urmăriți Impact.ro și pe