Când începe sezonul 8 iUmor. Anunț oficial făcut de Antena 1

Diana Radu 05.02.2020, 15:10
Când începe sezonul 8 iUmor. Anunț oficial făcut de Antena 1

Cel mai așteptat show de umor de pe Antena 1, ”iUmor”, revine pe micile ecrane, iar producătorii postului de televiziune au anunțat data și ora exactă. Așa cum v-ați obișnuit deja juriul va fi format din Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, care așteaptă cu nerăbdare să fie surprinși de momentele pregătite de concurenți.

Când revin Delia, Bendeac și Cheloo cu sezonul 8 iUmor

Noul sezon iUmor va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1 și se anunță a fi unul plin de surprize pentru fani. Producătorii de la Antena 1, au dezvăluit că sezonul 8 iUmor va avea invitați speciali, concurenți internaționali, dar și momente de roast care vor fi deliciul celor trei jurați, dar și al telespectatorilor.

iumor, sezonul 8
Când revin Delia, Bendeac și Cheloo cu sezonul 8 iUmor

Cei trei jurați iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au dat deja startul filmărilor pentru un nou sezon iUmor de acum două săptămâni.  Alături de prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea, au făcut cunoștință cu primii concurenți, care au urcat pe scena show-ului, în acest sezon cu numărul 8, și care au încercat să le ofere momente inedite. Marele câștigător al sezonul 8 iUmor va pleca acasă cu un premiu în valoare de 20.000 de Euro.

Potrivit juraților, primele zile de audiții au fost de-a dreptul fascinante. Mihai Bendeac a fost cel mai darnic cu concurenții: „Ai ceva ce nu aș putea să văd decât pe scena asta. Cred că ai făcut o treabă excelentă”. Delia s-a declarat cucerită de o concurentă: „M-am îndrăgostit de numărul pe care l-ați pregătit!”. Chiar și Cheloo a fost impresionat în prima săptămână de filmări: „Ne bucurăm că ați venit pe această scenă umilă a umorului românesc”. Concurenții au de ce să se teamă pentru că elementul surpriză apărut în sezonul 7, maneta, care are rolul de a bloca un concurent să se mai întoarcă pe scena iUmor, va fi și acum la îndemâna juraților.

Telespectatorii vor putea vedea noii concurenți care i-au cucerit deja pe jurați pe data de 22 februarie, ora 20:00 la Antena 1. De asemenea, aceștia își pot vota favoriții care au obținut deja minimum două ”Thumbs up” de la jurați, cu ajutorul aplicației gratuite iUmor. Startul voturilor se va da în timpul primei ediții din sezonul 8 și se va termina a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI