Când începe semifinala Chefi la Cuțite pe Antena 1. Ora de start a emisiunii

Daria Petrescu 15.06.2021, 08:50
Când începe semifinala Chefi la Cuțite pe Antena 1. Ora de start a emisiunii

După o luptă crâncenă între concurenții aflați încă în competiție la „Chefi la Cuțite”, sezonul 9, s-a decis cine merge în marea finală ce se va desfășura în următoarele două zile. Cei trei jurați dar și cei mai talentați de la bancul de lucru sunt pregătiți pentru semifinala care cu siguranță va ține publicul cu sufletul la gură. Când începe semifinala Chefi la Cuțite pe Antena 1. Ora de start a emisiunii

Când începe semifinala „Chefi la Cuțite” la Antena 1

După un sezon plin de emoții și adrenalină, a venit momentul semifinalei, care se va desfășura în ediția de luni, 14 iunie, urmând ca finala să se defășoare în două zile. Marea finală a show-ului de la Antena 1 va avea loc pe 15 și 16 iunie, începând cu ora 20, ora la care va începe și semifinala de luni seara.  Mai mult, în ediția de duminică, 13 iunie, jurații și telespectatorii au aflat numele celor care merg în semifinală.

Ce s-a întâmplat în ediția de duminică, 13 iunie

Duminică seara, cei 11 concurenți rămași în competiția celui mai iubit show culinar au început ziua cu cu gândul de a se întoarce în bucătăria Chefi la cuțite.

Toți cei aflați în concurs sunt conștienți  că de data aceasta miza este una mult mai mare. La finalul ediției difuzată de Antena 1, după o ultimă confruntare pe echipe ”la cuțite”, s-au aflat numele celor care merg în seminifane.

”Cu singuranță nu va fi o probă ușoară, va fi multă presiune pe noi”, e de părere chef Sorin Bontea, care și-a pus aseară toată speranța în bucătarii în tunici verzi, Elena, Rikito, Victorina și Dorin.

Florin Dumitrescu este hotărât să câștige o ultimă probă pe echipe alături de trupa albastră. În echipa lui mai rămăsese. Cătălin, Florin, Ștefan și Keed.

„Vom face absolut tot ce ne stă în putință să câștigăm. Baieții din echipa albastră au demonstrat foarte mult de-a lungul sezonului că au sânge de jedi în ei cât cuprinde. Nu am avut emoțiile astea pe care le am acum niciodată”, spunea Florin Dumitrescu în ediția de duminică seara.

Cătălin Scărlătescu a mizat pe cei mai buni din echipa lui. După o serie de victorii în mai multe ediții din acest sezon, Scărlătescu a ajuns apraoe de semifibală cu Alex, Valentina și Narcisa.

„Este o zi fabuloasă, incredibilă, pentru că vom afla semifinaliștii. Mi-ar plăcea ca noi, echipa mov, să câștigăm ultima probă!”, a spus Cătălin Scărlătescu încrezător.

Cine merge în semifinala de pe 14 iunie

Duminică seara, echipele au mers din nou în confruntare, iar apoi echipele care au pierdut jocul au intrat la duelul individual să mai treacă printr-un test la cuțite.

Tot duminică seara,  chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut o ultimă șansă de a pune în joc amuletele pe care încă le mai au pe tabelă.

”Oricine va pleca azi acasă, trebuie să plece cu fruntea sus”, le-a spus Irina Fodor concurenților înainte să se apuce de gătit. La finalul serii, telespectatorii au aflat numele celor care merg în semifinale. Show-ul se va difuza de la orele 20.00, în edițiile de luni, marți și miercuri seara.

Urmăriți Impact.ro și pe